Odmena pre šibačov
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 29.3.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tradícia veľkonočnej šibačky na západe a oblievačky na východe sa síce udržiava skôr na dedinách, ale aj v mestách sa ľudia počas sviatkov stretávajú, a tak návšteva s korbáčikom je hlavne pre malých šibačov každoročným spestrením.

Tradícia veľkonočnej šibačky na západe a oblievačky na východe sa síce udržiava skôr na dedinách, ale aj v mestách sa ľudia počas sviatkov stretávajú, a tak návšteva s korbáčikom je hlavne pre malých šibačov každoročným spestrením.

 

 

 

 

 

 

Či už sa z vášho dvora či kúpeľne ozýva výskot obliatych alebo vyšibaných dievčat, výslužku si zaslúžia všetci vinšovníci. Tento rok by ste mohli nielen malých, ale aj starších šibačov odmeniť obľúbenou bonboniérou Toffifee vo veľkonočnom balení so zajačikom.

 

Unikátna kombinácia lieskových orieškov v karameli s nugátovým krémom a kvapkou horkej čokolády bude iste príjemným prekvapením – veď radosť sa skrýva v Toffifee. A pri rodinných stretnutiach, či chvíľach strávených s priateľmi a deťmi by na vašom veľkonočnom stole nemalo chýbať špeciálne „dvojposchodové“ balenie Toffifee so zábavnou hrou na zadnej strane.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.