Dokonalá manželka: Lásky čas II.
Autor(ka) : Natália Križova
Dátum a čas : 7.5.2001 03:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Keď už vieme, prečo nemôžeme žiť bez chlapov / s nimi zle, bez nich ešte horšie/,a prečo sa kvôli nim už celé milióny rokov bláznime, skúsme zistiť, či je ten, ktorého máme doma, ten pravý. Pravý neznamená, že nám jeho láska vydrží až za hrob a naša láska k nemu bude ešte trvalejšia, pretože povedať, že niekoho budeme milovať do konca života, je také isté, ako tvrdiť, že zapálená sviečka nikdy nezhasne. Ten „pravý“ znamená, že je to muž, ktorý nás v istom životnom období dokáže urobiť šťastnými.

Podľa prastarého učenia má každý muž a žena, ktorí žijú na zemi svoje duchovné dvojča. Je to tá časť nášho ja, ktorá bola násilne oddelená. Až v momente, keď sa s ňou spojíme, dokážeme naplno precítiť skutočný súzvuk duší a pravé šťastie. Hľadanie takéhoto „duchovného dvojčaťa“, môže trvať roky a možno aj niekoľko životov. Teraz môžete zistiť, či ste aspoň na správnej ceste.
Prvým predpokladom je, spomenúť si na vaše zoznámenie a to, čo nasledovalo tesne po ňom. Ak ste si padli do oka okamžite po vstúpení do jedného priestoru, je predpoklad, že vaše spojenie je „karmické“, teda nevyhnutné. Nie je dôležité, či ste spolu začali chodiť okamžite, alebo až po rokoch. Dôležité je, či v prvom okamihu preskočila iskra. Ďalšou časťou testu partnerstva sú vaše rozhovory. Ak ste sa pri prvých stretnutiach pretĺkali konverzáciou s veľkými problémami, zrejme to nie je ten pravý. Ak ste sa od prvého momentu dokázali zhovárať, akoby ste boli najlepší priatelia, ak vás rozosmiali tie isté maličkosti a po piatich hodinách ste mali pocit, že ste spolu iba pár chvíľ, je viac ako pravdepodobné, že ide o osudové spojenie. A ak ste mali pocit, že toho človeka poznáte už celú večnosť, potom tá pravdepodobnosť hraničí s istotou.

Karmické milovanie
Ďalší bod na ceste za dvojčaťom je prvé milovanie. Pokiaľ sa hneď po prvý raz dokážete k sebe priblížiť bez predsudkov a máte dostatok intuície na poznávanie partnerových túžob, je to tiež známka, že nie ste v spoločnej posteli omylom. Dôležité je, či vás fascinuje partnerova vôňa a či sa s ním dokážete ľahko zohrať, či cítite istotu.
Na posledný bod si treba chvíľu počkať. Nastane až po dlhšom kontakte. Ak dokáže pochopiť vaše nálady počas menštruácie. Ak ho nevydesia vaše nákupné horúčky, či prehnaná láska k mačkám, ak ho neodradí vaše kuchárske umenie alebo vodičské vlastnosti, jednoducho , ak vás chce takú, aká ste a netúži na vás nič meniť, je jasné, že ste sa stretli, aby ste napravili minulé chyby a omyly alebo si dopovedali, čo ste kedysi nestihli.

Načo slová, všetko je jasné
Ak ste spolu už viac ako rok a napriek tomu si stále máte čo povedať Ak neustále nachádzate na spoločnom živote niečo nové a krásne
Ak je vám s ním príjemne pri akejkoľvek činnosti
Ak vždy keď si na svoju lásku intenzívnejšie spomeniete, ozve sa váš telefón, alebo dostanete sms.
Ak skôr ako vstúpi do bytu, viete o jeho príchode
Ak na prvý pohľad vycítite jeho náladu a viete ju rešpektovať
Ak stačí jeden dotyk a viete, čo chcel povedať
Ak sa v jeho spoločnosti nemusíte neustále kontrolovať
Ak sa pri spoločnom riešení rozplývajú vaše problémy ako hmla nad diaľnicou
Ak nie ste dvaja pútnici putujúci pri sebe, ale ste pútnici putujúci „v sebe“
Ak vie o vašom detstve aj o vašich slabostiach a vy poznáte jeho tajné chlapčenské skrýše aj boľačky
Ak sa dokážete úprimne a bez predsudkov venovať intimite
Ak dokážete nezhasínať svetlo kvôli celulitíde a dívate sa mu do očí vo chvíľach vyvrcholenia, je určite ten pravý a spolu ste na najlepšej ceste k večnej láske aj keby váš vzťah netrval až tak dlho.
Pri hľadaní duchovných dvojčiat budú teraz vo výhode Račice. Do ich znamenia totiž vhupne Jupiter a ten so sebou vždy nosí partnerské šťastie. Tak neváhajte a rozdávajte lásku.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.