VENUJTE SVOJEJ MAME KU DŇU MATIEK BONBONIÉRU PLNÚ ČOKOLÁDOVÝCH KVIETKOV
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.4.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Blíži sa máj, mesiac, ktorý je symbolom vzájomnej náklonnosti, blízkosti a lásky. Každého z nás sprevádza už od narodenia ten najsilnejší cit, a to láska medzi matkou a dieťaťom. Z úcty k materstvu sa každoročne druhá májová nedeľa oslavuje ako Deň matiek. Značka Milka pripravila pre všetkých, ktorí chcú vyjadriť vďaku svojej mame a nevedia nájsť tie správne slová, nové čokoládové pralinky Milka Thank You v netradičnom dizajne v tvare margarétky. Darujte svojej mame túto lahodnú čokoládovú novinku, aby všetkými zmyslami pocítila, ako vám na nej záleží.

Blíži sa máj, mesiac, ktorý je symbolom vzájomnej náklonnosti, blízkosti a lásky. Každého z nás sprevádza už od narodenia ten najsilnejší cit, a to láska medzi matkou a dieťaťom. Z úcty k materstvu sa každoročne druhá májová nedeľa oslavuje ako Deň matiek. Značka Milka pripravila pre všetkých, ktorí chcú vyjadriť vďaku svojej mame a nevedia nájsť tie správne slová, nové čokoládové pralinky Milka Thank You v netradičnom dizajne v tvare margarétky. Darujte svojej mame túto lahodnú čokoládovú novinku, aby všetkými zmyslami pocítila, ako vám na nej záleží.

 

Mama drží nad svojím dieťaťom ochranné krídla a zahŕňa ho starostlivosťou a láskou. Mama je často aj prvým slovom, ktoré dieťa vysloví, a tiež prvou osobou, s ktorou sa delí o svoje radosti, ale aj starosti. Prvé správy o oslave Dňa matiek pochádzajú ešte z čias antiky. V starovekom Grécku oslavovali tento sviatok už v roku 250 pred narodením Krista. V 17. storočí sa začal uznávať v Anglicku a nazývali ho „Nedeľa matiek“. Deň matiek sa dostal do povedomia najmä na prelome 19. a 20. storočia, kedy bol kongresom USA oficiálne vyhlásený za celoamerický národný sviatok. Druhá májová nedeľa sa tak postupne stala sviatkom matiek takmer vo všetkých krajinách sveta.

 

Vyjadriť vďaku možno mnohými spôsobmi – pekným slovom, milým úsmevom, pohladením. Ak však chcete spojiť poďakovanie s výnimočným čokoládovým pôžitkom, potešte svoju mamu čokoládovými pralinkami Milka Thank You v tvare margarétok. Sú vyrobené z tej najjemnejšej alpskej čokolády a plnené lahodnou čokoládovou penou. Vaše ďakujem bude s ich pomocou určite sladké.

 

Malé čokoládové margarétky môžete zakúpiť v troch dizajnovo odlišných baleniach - klasická bonboniéra alebo nápaditá škatuľka v tvare malého, či veľkého kvetu. Každý, kto chce svojich blízkych potešiť kvalitnou čokoládou v originálnom tvare, si určite vyberie.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.