To je hrôza
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 13.2.2001 02:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tlačou prebehla správa, že je tu ďalšia možnosť ako dosiahnuť u žien orgazmus. Už teda nehľadáme zázračný bod Q, už nemusíme šuškať mužovi do uška, kde nás má dráždiť, už sa nemusíme spoliehať na to, že keď to opäť nevyjde, použijeme vibrátor, alebo pôjdeme urazené spať. Odteraz to vyjde vždy. Stačí sa spoľahnúť na objav anesteziológa doktora Stuarta Meloya zo Severnej Karolíny.

Náhodou totiž objavil na chrbtici miesto, ktoré stimuluje u žien orgazmus. Stačí teda zaviesť do tela na toto miesto elektronický implantát a potom sa môžeme pokojne celý deň odbavovať nezávisle od sexuálneho styku.
K objavu tohoto stimulátora priviedla pána Meloya jedna z jeho pacientiek, ktorá po priložení elektród na chrbticu, ktoré jej mali stimulovať určité body na meridiánoch a tak pomôcť zmenšiť bolesti, prežila okamžitý orgazmus. V správe sa neuvádza, kde mal práve v tom čase pán doktor ruky. S testovaním tejto zázračnej pomôcky by mala začať tento rok firma Medtronic. Najväčším problémom je, vymyslenie blokátora, aby sa stimulátor nedal používať viac razy do dňa. Teda, aby ho ženy nezneužívali.
Tak toto je už fakt hrôza. Predstavte si, že si manžel odskočí k frajerke a aby vám nebolo ľúto, spustí cez mobil diaľkové ovládanie orgazmátora a vy pri príprave večere alebo umývaní podláh, zažijete spoločný orgazmus s vašou sokyňou.. Viem si predstaviť celý rad iných zaujímavých situácii, napríklad pri platení pokuty za rýchlu jazdu, za katedrou, u zubára ...verím však, že ani vám fantázia nechýba.

P.S.
Nestaňme sa obeťami orgazmu. Vyhlásme chlapom vojnu. Heslo znie: Týždňom bez orgazmu za mier.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.