Oslaďte si každý deň kvalitným cukrom!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 7.5.2010 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pečené i varené dobroty, domáce koláčiky a slané pochúťky sú neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, pre niekoho počas sviatkov, pre niektorých častejšie. Aby sa všetky pečené i nepečené mňamky vydarili, nestačí moderná trúba a osvedčený babičkin recept. Pri príprave kulinárskych špecialít treba v prvom rade dbať na kvalitu použitých ingrediencií.

Pečené i varené dobroty, domáce koláčiky a slané pochúťky  sú neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, pre niekoho počas sviatkov, pre niektorých častejšie.  Aby sa všetky pečené i nepečené  mňamky vydarili, nestačí moderná trúba a osvedčený babičkin recept. Pri príprave kulinárskych špecialít treba v prvom rade dbať na kvalitu použitých ingrediencií. 

Starostlivo si treba vyberať nielen čerstvé potraviny ako vajíčka či  maslo ale aj také prísady ako múka, či  cukor.

 

Cukor je ako jedna zo základných živín dôležitou prísadou nielen koláčov a rôznych maškŕt,  ale nevyhnutnou súčasťou dennej stravy, pretože zabezpečuje energiu pre telo  a jeho životne dôležité funkcie.  Preto je dôležité dbať na jeho kvalitu.  Spoločnosť Slovenské cukrovary, ktorá vyrába už  vyše 100 rokov cukor tej najvyššej kvality, prichádza s novinkami, špeciálne určenými  na zjednodušenie a zároveň skvalitnenie pečenia sladkých pochúťok. 

 

Každý z nich je spracovaný starostlivou  receptúrou a najmodernejšou technológiou, každý druh  má jedinečnú a originálnu  chuť. Navyše, praktické balenia skrývajú skutočnú kvalitu pre telo prirodzených a  potrebných živín.

 

V prípade, že máte maškrtný jazýček, ale zo zdravotných alebo iných dôvodov nekonzumujete klasický cukor, ponúkajú Vám Slovenské cukrovary  alternatívu v podobe Diabetického cukru. Skvelé chuťové vlastnosti má vďaka 70% fruktózy doplnených o  30% sorbitu. A keďže je rovnako sladký ako klasický cukor, je použiteľný v rovnakých množstvách.  

 

 

Cukor na posýpanie múčnych jedál, ktorý sa nevsakuje, ale ostáva krásne biely na povrchu múčnika,  na používanie pohodlný práškový cukor mlynček a prakticky balený škoricový a vanilkový cukor.  

 

 

Korunný cukor na posýpanie múčnych jedál

Korunný cukor na posýpanie múčnych jedál je v praktickej sklenenej dóze. Vďaka svojej konzistencii sa nelepí, nepráši a nerozpúšťa dokonca ani na teplých múčnikoch. Je obohatený o protihrudkujúcu látku. Prázdnu cukorničku však nevyhadzujte, môžete ju dopĺňať náhradným balením.

200 g cukornička

400 g náhradné vrecko

 

 

Korunný cukor práškový - mlynček

Korunný cukor práškový – mlynček je veľmi praktický výrobok s jednoduchým zaobchádzaním. Stačí ho otočiť vrchnou časťou dolu a otočiť hlavičku mlynčeka a Vy dostanete jemný práškový cukor dokonca rovnomerne v tvare špirály budete mať pocukrované koláče, dezerty a sladké pečivo.

Práškový cukor – mlynček neobsahuje žiadne prídavné látky.

250 g cukornička

 

 

Korunný cukor škoricový posýpací

Kryštálový cukor s príchuťou škorice obohatený o protihrudkujúcu látku sa vynikajúco hodí na posýpanie sladkých, mliečnych a múčnych jedál. Dodá jemnú sladkú škoricovú chuť pečivu, dezertom, jogurtom a podobne. Predáva sa v posýpacej dóze, ktorá uľahčí sladenie a zdobenie.

175 g posýpacia dóza

 

 

Korunný cukor vanilkový posýpací

Jemný cukor s príchuťou vanilky v praktickej dóze je ideálnym pomocníkom v každej kuchyni. Jednoduché dávkovanie nám umožní prevoňať vanilkovou vôňou pečivo, dezerty, horúce nápoje, jogurty ale slúži aj na posyp jemných sladkých, mliečnych a  múčnych jedál.

175 g posýpacia dóza

 

 

Korunný cukor pre diabetikov

Diabetický cukor obsahuje cukornú náhradu ako je fruktóza (70 %) a sorbit (30 %). Náš výrobok je sladký ako štandardný kryštálový cukor a môže byť použitý v rovnakom pomere.

1 chlebová jednotka = 13,7 g cukru pre diabetikov

100 g diabetického cukru = 7,3 chlebových jednotiek

500 g balenie



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.