Oslaďte si každý deň kvalitným cukrom! |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 7.5.2010 00:00 Kategória : Výživa WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Pečené i varené dobroty, domáce koláčiky a slané pochúťky sú neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, pre niekoho počas sviatkov, pre niektorých častejšie. Aby sa všetky pečené i nepečené mňamky vydarili, nestačí moderná trúba a osvedčený babičkin recept. Pri príprave kulinárskych špecialít treba v prvom rade dbať na kvalitu použitých ingrediencií. | ||
Pečené i varené dobroty, domáce koláčiky a slané pochúťky sú neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, pre niekoho počas sviatkov, pre niektorých častejšie. Aby sa všetky pečené i nepečené mňamky vydarili, nestačí moderná trúba a osvedčený babičkin recept. Pri príprave kulinárskych špecialít treba v prvom rade dbať na kvalitu použitých ingrediencií. Starostlivo si treba vyberať nielen čerstvé potraviny ako vajíčka či maslo ale aj také prísady ako múka, či cukor. Cukor je ako jedna zo základných živín dôležitou prísadou nielen koláčov a rôznych maškŕt, ale nevyhnutnou súčasťou dennej stravy, pretože zabezpečuje energiu pre telo a jeho životne dôležité funkcie. Preto je dôležité dbať na jeho kvalitu. Spoločnosť Slovenské cukrovary, ktorá vyrába už vyše 100 rokov cukor tej najvyššej kvality, prichádza s novinkami, špeciálne určenými na zjednodušenie a zároveň skvalitnenie pečenia sladkých pochúťok. Každý z nich je spracovaný starostlivou receptúrou a najmodernejšou technológiou, každý druh má jedinečnú a originálnu chuť. Navyše, praktické balenia skrývajú skutočnú kvalitu pre telo prirodzených a potrebných živín. V prípade, že máte maškrtný jazýček, ale zo zdravotných alebo iných dôvodov nekonzumujete klasický cukor, ponúkajú Vám Slovenské cukrovary alternatívu v podobe Diabetického cukru. Skvelé chuťové vlastnosti má vďaka 70% fruktózy doplnených o 30% sorbitu. A keďže je rovnako sladký ako klasický cukor, je použiteľný v rovnakých množstvách.
Cukor na posýpanie múčnych jedál, ktorý sa nevsakuje, ale ostáva krásne biely na povrchu múčnika, na používanie pohodlný práškový cukor mlynček a prakticky balený škoricový a vanilkový cukor. Korunný cukor na posýpanie múčnych jedál Korunný cukor na posýpanie múčnych jedál je v praktickej sklenenej dóze. Vďaka svojej konzistencii sa nelepí, nepráši a nerozpúšťa dokonca ani na teplých múčnikoch. Je obohatený o protihrudkujúcu látku. Prázdnu cukorničku však nevyhadzujte, môžete ju dopĺňať náhradným balením. 200 g cukornička 400 g náhradné vrecko Korunný cukor práškový - mlynček Korunný cukor práškový – mlynček je veľmi praktický výrobok s jednoduchým zaobchádzaním. Stačí ho otočiť vrchnou časťou dolu a otočiť hlavičku mlynčeka a Vy dostanete jemný práškový cukor dokonca rovnomerne v tvare špirály budete mať pocukrované koláče, dezerty a sladké pečivo. Práškový cukor – mlynček neobsahuje žiadne prídavné látky. 250 g cukornička Korunný cukor škoricový posýpací Kryštálový cukor s príchuťou škorice obohatený o protihrudkujúcu látku sa vynikajúco hodí na posýpanie sladkých, mliečnych a múčnych jedál. Dodá jemnú sladkú škoricovú chuť pečivu, dezertom, jogurtom a podobne. Predáva sa v posýpacej dóze, ktorá uľahčí sladenie a zdobenie. 175 g posýpacia dóza Korunný cukor vanilkový posýpací Jemný cukor s príchuťou vanilky v praktickej dóze je ideálnym pomocníkom v každej kuchyni. Jednoduché dávkovanie nám umožní prevoňať vanilkovou vôňou pečivo, dezerty, horúce nápoje, jogurty ale slúži aj na posyp jemných sladkých, mliečnych a múčnych jedál. 175 g posýpacia dóza Korunný cukor pre diabetikov Diabetický cukor obsahuje cukornú náhradu ako je fruktóza (70 %) a sorbit (30 %). Náš výrobok je sladký ako štandardný kryštálový cukor a môže byť použitý v rovnakom pomere. 1 chlebová jednotka = 13,7 g cukru pre diabetikov 100 g diabetického cukru = 7,3 chlebových jednotiek 500 g balenie ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |