Párty s Miele |
||
Autor(ka) : Zuzana Dátum a čas : 16.6.2010 00:00 Kategória : Výživa WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Leto je už za dverami a ak ani vy nechcete zaostávať v spoločenských udalostiach, isto sa pridáte k trendu tohto leta a usporiadate záhradnú párty, ktorá sa nezaobíde bez letnej grilovačky. Vzdať sa jej nemusíte ani v prípade, že vonku prší. | ||
Leto je už za dverami a ak ani vy nechcete zaostávať v spoločenských udalostiach, isto sa pridáte k trendu tohto leta a usporiadate záhradnú párty, ktorá sa nezaobíde bez letnej grilovačky. Vzdať sa jej nemusíte ani v prípade, že vonku prší. Spoločnosť Miele má totiž vo svojej ponuke Barbecue Grill s dvomi navzájom oddelenými výhrevnými okruhmi. Zadnú plochu oceníte na udržanie tepla čerstvého pokrmu, zatiaľ čo na prednej ploche môžete bezstarostne pripravovať ďalšie kúsky pre vašich hostí. Okrem grilovacích roštov Miele ponúka aj hladké grilovacie platne, ktoré ocenia najmä milovníci rybích pochúťok. Pre rýchlu prípravu ľahkého jedla je vhodný japonský vynález s názvom Tepan Yaki s rozmermi 380 x Na záver ponúkame tipy, ako si jednoducho a rýchlo pripravíte pomocou produktov Miele gurmánske špeciality. Krevety na špíze 12-16 lúpaných kreviet, 2 PL citrónovej šťavy, 12-16 šampiňónov, olivy, 12 plátkov lososovej šunky, Krevety pokvapkáme citrónovou šťavou. Očistíme šampiňóny a necháme odkvapkať olivy. Na špajdle striedavo napichujeme krevety, šampiňóny, olivy a kúsky šunky. Potrieme bylinkovým maslom. Rozpálime Tepan a z každej strany prudko opečieme. Podávame s bagetou a dressingom. Vynikajúcim letným variantom je aj ovocná kombinácia s ananásom. Cuketové placky 2 vajcia, 50 ml mlieka, Z múky, vajec a mlieka pripravíme cesto. Cuketu očistíme, nastrúhame a pridáme do cesta. Dochutíme soľou a korením. Tepan nahrejeme na stupeň 11. Potrieme olejom, nanesieme malé kôpky cesta, uhladíme a opekáme z oboch strán. Medzitým zmiešame čerstvý syr s crème fraîche, pridáme na prúžky nakrájaného lososa a dochutíme soľou, korením a kôprom. Upečené placky servírujeme s lyžičkou pripraveného syrového krému. Medailóniky s pestom a citrónovým dipom 600 g bravčových medailónikov, Dip: Plátky slaniny potrieme bazalkovým pestom, okoreníme a zabalíme do nich bravčové medailóniky. Prepichnime špajdľou alebo previažeme niťou. Pripravujeme na grile rozohriatom na ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |