Predstavenie prvého výrobku Pantene, na ktorom “sa pracovalo 5000 rokov”: Pantene Pro–V Nature Fusion
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 13.7.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Skrytá sila prírody je odhalená. Dôkazom toho je nový rad výrobkov Nature Fusion z prevratnej kolekcie Pantene Pro-V, ktorá v sebe spája najnovšiu technológiu a prírodu do štyroch jedinečných výrobkov. Vďaka kombinácii prírodných zložiek s pokrokovými technológiami prinášajú komplexnú starostlivosť pre jemné a oslabené vlasy. Posilňujúce a vyživujúce účinky výťažku z kvetov kasie (tzv. Cassia Complex) vo výrobkoch Nature Fusion pomáhajú zachovávať a chrániť žiarivosť vlasov, ako aj posilňovať poškodené vlasové kutikuly (tenká a bezfarebná najvrchnejšia vrstva vlasu). Výsledkom prírodnej starostlivosti sú prirodzene a zdravo vyzerajúce vlasy s diamantovým leskom.

NATURE FUSION

 

Skrytá sila prírody je odhalená. Dôkazom toho je nový rad výrobkov Nature Fusion z prevratnej kolekcie Pantene Pro-V, ktorá v sebe spája najnovšiu technológiu a prírodu do štyroch jedinečných výrobkov. Vďaka kombinácii prírodných zložiek s pokrokovými technológiami prinášajú komplexnú starostlivosť pre jemné a oslabené vlasy. Posilňujúce a vyživujúce účinky výťažku z kvetov kasie (tzv. Cassia Complex) vo výrobkoch Nature Fusion pomáhajú zachovávať a chrániť žiarivosť vlasov, ako aj posilňovať poškodené vlasové kutikuly (tenká a bezfarebná najvrchnejšia vrstva vlasu). Výsledkom prírodnej starostlivosti sú prirodzene a zdravo vyzerajúce vlasy s diamantovým leskom.

CASSIA COMPLEX (výťažky z kvetov kasie – druh škorice)

Tajomstvo prírodnej sily v Nature Fusion spočíva v jedinečnom objave odborníkov na krásu Pantene – rastline kasia[1] (druh škorice), ktorá je už po stáročia známa v tradičnej čínskej a indickej medicíne pre svoje vyživujúce vlastnosti. Jim Staudingel, hlavný výskumník z Procter & Gamble Hair Care Formulation Laboratories o nových výrobkoch hovorí: „Vďaka výnimočným vedeckým schopnostiam a pohľadom boli vedci z Procter & Gamble schopní využiť nový potenciál od staroveku uctievanej rastliny kasia. Dekódovali tajomstvo tejto nadčasovej rastliny a vymysleli novú technológiu[2] určenú pre starostlivosť o vlasy. Odkryli starobylú botanickú driemajúcu silu prostredníctvom vedeckej inovácie a pripravili skutočne jedinečnú sadu výrobkov, ktoré prinášajú overené výsledky pre uspokojenie zákazníckych túžob“.

VÝROBKY NATURE FUSION

Len vďaka vysokému spoločnému úsiliu medzinárodných expertov, produktových dizajnérov, vedcov a Procter & Gamble pracovníkov z 11 krajín sa podarilo zavŕšiť objav menom Nature Fusion. „Pantene Pro-V Nature Fusion je prvým výrobkom Pantene, na ktorom sa pracovalo 5 000 rokov,“ žartuje Jim Staudingel, hlavný výskumník z Procter & Gamble Hair Care Formulation Laboratories. Rad výrobkov obsahuje všetky prírodou inšpirované zložky, vrátane výnimočného obalu a sviežich botanických vôní, ktoré boli starostlivo vyberané, aby sa vzájomne podporovali a dopĺňali. Rad Nature Fusion obsahuje vysokoúčinný šampón, balzam, intenzívnu regeneračnú masku a posilňujúce sérum. Ak sa v súčinnosti použijú všetky výrobky Pantene Nature Fusion, výsledkom budú desaťkrát silnejšie vlasy už za 7 dní[3].

Šampón: zmiešaný s exkluzívnym Cassia Complexom Pantene Pro-V Nature Fusion poskytuje ochrannú vrstvu proti treniu spôsobenému česaním a kefovaním a pomáha zachovať vlasy na dotyk hebkejšie a viditeľne silnejšie*.

* proti poškodeniu spôsobenému česaním a úpravou účesu

Balzam: Pantene Pro-V Nature Fusion izoluje jednotlivé pramene vlasov, aby pomohol obnoviť vlasy od korienkov až po končeky. Pomáha posilňovať vlasy, pričom do hĺbky vyživuje kutikuly, ktoré sa trením poškodili.

Intenzívna regeneračná maska: má dvakrát viac vyživujúcich látok ako bežné zmývateľné kondicionéry. Je to intenzívny výrobok, ktorý pomáha do hĺbky vyživovať, obnovovať a posilňovať vlasy proti poškodeniu v budúcnosti.

Posilňujúce sérum: Pantene Nature Fusion posilňujúce sérum má tekuté, priesvitné zloženie. Pomáha zachovať  vlasy silné, hodvábne a hebké. Je možné aplikovať ho na suché aj mokré vlasy, pre ľahšie rozčesanie a menšie poškodzovanie vlasov.

INŠPIRÁCIA BIO-TREND-om

„Bohatosť, ktorú som dosiahol, pochádza z prírody, zdroja mojej inšpirácie.“ Claude Monet

Poobzerajte sa okolo seba a nájdete mnoho človekom vytvorených diel a teórií, ktoré boli inšpirované krásou prírody po stáročia. Ľudstvo vymyslelo technológie, ktoré nám umožnili dostať sa na Mesiac, rozdeliť atómy a vysielať informácie ako svetelné impulzy. Pantene Pro-V Nature Fusion vznikol taktiež vďaka Bio-Trend inšpirácii a bohatosti prírody koncentrovanej v Cassia Complexe.

Z obdobnej inšpirácie čerpá aj umelkyňa a maliarka Juliana Mrvová, autorka kvetov kasia namaľovaných na drevených škatuľkách. Vo svojej tvorbe sa venuje prevažne veľkoformátovej maľbe ako aj kresbe. Série obrazov „Places we live in“ alebo staršie diela s témou záhrad „Les jardins récrées“ sú zastúpené vo viacerých zbierkach na Slovensku aj v zahraničí a Juliana aktívne vystavuje od roku 2001.



[1] Už v skorých čínskych záznamoch 2700 rokov p.n.l. sa spomína rastlina kasia známa pre svoje široké účinky v čínskej a indickej medicíne. Rýchlorastúca jednoročná rastlina pôvodom z Indie a Číny rastie ako trs kvetov a je známa pre svoju aromatickú vôňu. Ajurvédska a iné tradičné medicíny si cenili kvety kasie pre jej detoxikačné a čistiace vlastnosti, pričom jej prírodné vyživujúce účinky sú veľmi dôležité pre vlasovú starostlivosť. Rôznorodé uzdravovacie účinky kvetu kasie sa využívali pri odstraňovaní bolesti, ochoreniach kože, vysokom krvnom tlaku a začervenaných očiach.

[2] Revolučný vedecký patentovaný proces zvaný kvaternizácia bol použitý na transformáciu jedinečných vlastností polymérovej molekulárnej štruktúry semena kvetu kasia (škorice) do efektívneho účinku. Jeho povrchové náboje boli zmenené, aby priľnuli k vlasu a prejavili svoj magický účinok tam, kde je to najviac potrebné.

[3] Šampóny obsahujúce Cassia Complex vs. šampóny bez Cassia Complexu



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.