S BRUMÍKOM SA STANE UČENIE CUDZIEHO JAZYKA ZÁBAVOU
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 18.8.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Letné prázdniny sa o chvíľu prehupnú do svojej druhej polovice a Brumík prichádza na trh s ďalšou špeciálnou edíciou. Pre svojich malých priaznivcov pripravil Brumíkove pexeso, s ktorým sa môžu nielen zahrať, ale zároveň si osvoja anglické názvy rôznych predmetov. Limitovanú edíciu dvoch rodinných balení čokoládových BeBe Brumíkov s pexesom nájdete v obchodoch len od 15. augusta do 11. septembra.

Letné prázdniny sa o chvíľu prehupnú do svojej druhej polovice a Brumík prichádza na trh s ďalšou špeciálnou edíciou. Pre svojich malých priaznivcov pripravil Brumíkove pexeso, s ktorým sa môžu nielen zahrať, ale zároveň si osvoja anglické názvy rôznych predmetov. Limitovanú edíciu dvoch rodinných balení čokoládových BeBe Brumíkov s pexesom nájdete v obchodoch len od 15. augusta do 11. septembra.

 

Najnovšia Brumíkova limitovaná edícia spája chutné s užitočným. Obsahuje obľúbených čokoládových Brumíkov, ktorí sú vhodnou súčasťou vyváženej detskej desiaty a pexeso, s ktorým sa môžu deti zahrať nielen počas letných prázdnin, ale aj počas školského roka. Známa detská psychologička Mária Tóthová-Šimčáková oceňuje systém výučby, ktorý aktivuje všetky poznávacie funkcie a podporuje tvorivosť detí. Presne tieto atribúty spĺňa pexeso. „Deti majú radi hru, súťaženie, spievanie a obrázky. Je to tá najlepšia cesta ako ich zaujať a rozvíjať,“ uvádza Mária Tóthová-Šimčáková a dodáva: „výskumy odborníkov ukazujú, že mimoučebnicový, autentický materiál dokáže lepšie splniť očakávania žiakov pre učenie, hlavne ak je hravý a tvorivý. Deti mladšieho školského veku sa navyše vedia sústrediť len na krátky čas, a tak striedanie činnosti a vnemov potrebujú. Ich pamäť sa pri hraní pexesa podporuje neustálym opakovaním a pri častej hre možno dosiahnuť ešte lepší výsledok. Pexeso je okrem toho hrou určenou pre viacerých hráčov, čo podporuje sociálnu interaktivitu a kooperáciu.“

 

Zahrajte si so svojimi deťmi pexeso, pri ktorom si trénujú nie len pamäť, ale zároveň si zábavnou formou osvojujú, prípadne opakujú anglické slovíčka. Brumíkove pexeso je kombináciou klasického pexesa a alternatívnej formy výučby cudzích jazykov. Na jednej z kartičiek je vyobrazený Brumík s predmetom, pod ktorým sa nachádza jeho slovenský a český názov. Na druhej kartičke je ten istý predmet, ale s jeho anglickým názvom spolu s výslovnosťou.

 

Brumíkove pexeso môžete využiť nielen ako formu spestrenia voľného času vašich detí počas letných prázdnin, ale aj ako prípravu na blížiaci sa začiatok školského roka. Hrou pexesa si precvičia anglickú slovnú zásobu a návrat do školských lavíc bude pre ne jednoduchší. S nástupom školského roka sa pre väčšinu detí končia letné radovánky a nastupujú povinnosti. Brumíkove pexeso však bude aj počas školy užitočným spoločníkom, s ktorým sa deti uvoľnia, zabavia, ale zároveň si potrénujú pamäť a zopakujú anglické slovíčka.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.