Štýl, všestrannosť a ekologická šetrnosť – Canon X MARK I MOUSE „tri-v-jednom“
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 9.9.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nový prírastok v rodine Canon X MARK I MOUSE „tri-v-jednom“ plní funkciu osobnej kalkulačky, bezdrôtovej myši a číselnej klávesnice pre osobné počítače. Nový model vám poslúži na pracovisku, ale aj v súkromí. Vyznačuje sa značkovým dizajnom produktovej série X, rôznymi funkciami, ale aj ekologickým aspektom, keďže je sčasti vyrobený z recyklovaných materiálov použitých produktov Canon.

Nový prírastok v rodine Canon X MARK I MOUSE „tri-v-jednom“ plní funkciu osobnej kalkulačky, bezdrôtovej myši a číselnej klávesnice pre osobné počítače. Nový model vám poslúži na pracovisku, ale aj v súkromí. Vyznačuje sa značkovým dizajnom produktovej série X, rôznymi funkciami, ale aj ekologickým aspektom, keďže je sčasti vyrobený z recyklovaných materiálov použitých produktov Canon. Hladké oblé telo kalkulačky vyniká jednoduchosťou a príjemne sa drží v ruke. Lesklá biela alebo čierna úprava dodá vášmu pracovnému stolu nádych profesionality a elegancie. Vďaka integrovanému rozhraniu Bluetooth 2.0, trom ovládacím („klikacím“) tlačidlám a plne funkčnému skrolovaciemu koliesku vám bez problémov poslúži ako výkonná bezdrôtová laserová myš. Takto jednoducho ovládate svoj počítač a vykonávate matematické výpočty prostredníctvom jediného zariadenia.

 

Otvorte dvere vlastnej kreativite s fotoaparátom Canon EOS 60D

Ak ste nádejný fotograf, ktorý túži rozvíjať svoje fotografické zručnosti, spoločnosť Canon pre vás pripravila dokonalý fotoaparát – digitálnu jednookú zrkadlovku EOS 60D. Nový model disponuje množstvom nových funkcií inšpirujúcich fotografických nadšencov k tvorbe vlastného kreatívneho štýlu. Vyznačuje sa prvotriednymi parametrami – 18-megapixelovým snímačom, rýchlosťou snímania 5,3 snímky za sekundu, možnosťou úpravy zobrazení priamo vo fotoaparáte a novým výklopným LCD displejom umožňujúcim fotografovanie a natáčanie HD videa takmer z akéhokoľvek uhla.  Ten vám poskytuje kombináciu ručného ovládania a nových kreatívnych režimov snímania –nad zobrazovaním budete mať absolútnu kontrolu alebo prenecháte ovládanie na fotoaparát. Manuálne funkcie umožňujú kompozície snímok bez obmedzení, zatiaľ čo množstvo integrovaných kreatívnych funkcií robí tvorbu jedinečných záberov so správnymi nastaveniami jednoduchšou než kedykoľvek predtým. Nadšený amatér i fotograf hľadajúci inšpiráciu – každý z vás si s EOS 60D nájde spôsob, ako rozšíriť svoje obzory.

 

Elegantný štýl a vynikajúci výkon

Nový IXUS 1000 HS vám predvedie nielen jedinečný elegantný štýl, ale je zároveň prvým modelom série IXUS vybaveným neobyčajne kompaktným objektívom s 10x optickým zoomom a možnosťou snímania videa vo formáte Full HD so stereofónnym zvukom. Predstavuje tak najtenší fotoaparát so superzoomom na svete. Tento elegán sa predstaví v atraktívnej striebornej, hnedej a ružovej farbe s lesklou povrchovou úpravou. Či sa už chystáte zachytiť večernú spoločenskú udalosť, alebo prázdninové dobrodružstvo, spoľahnite sa, že IXUS 1000 HS, vám poskytne výnimočnú kvalitu obrazu s nízkym šumom v akýchkoľvek podmienkach. V režime High-speed Burst (vysokorýchlostné súvislé snímanie) spoľahlivo zaznamenáte rýchlosťou až 8,8 snímok za sekundu aj tú najrýchlejšiu akciu. Zároveň ponúka nový inteligentný režim Handheld Night Scene (nočná scéna bez statívu), v ktorom zachytíte neopakovateľnú nočnú atmosféru bez použitia statívu.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.