Povedz to po svojom! Outspoken by Fergie, prvá vôňa od Fergie exkluzívne od AVONu.
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 20.9.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza na slovenský trh Toaletný parfum Outspoken by Fergie - vôňu, ktorá je výsledkom exkluzívnej spolupráce svetoznámej americkej speváčky Fergie a spoločnosti AVON. Vôňa, ktorá je nespútaná, príjemná a kvetinová.

Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza na slovenský trh Toaletný parfum Outspoken by Fergie - vôňu, ktorá je výsledkom exkluzívnej spolupráce svetoznámej americkej speváčky Fergie a  spoločnosti AVON. Vôňa, ktorá je nespútaná, príjemná a kvetinová.

 

 

 

 

Toaletný parfum Outspoken by Fergie

 

Výraznosť a magnetická príťažlivosť Fergie sa pretavili do novej provokatívnej vône Outspoken. „Povedz to po svojom“ – presne toto nový parfum vyjadruje. Exkluzívna, nespútaná vôňa je určená ženám, ktoré netreba predstavovať. Parfum je ďalším spôsobom, ako podčiarknuť svoje ženské  sebavedomie, silu a nezávislosť.

 

Outspoken je parfum z kategórie kvetinovo-ovocných, pričom jeho najvýraznejšími akcentmi sú lesné plody, tuberóza a koža. Vôňa čarovným spôsobom spája neskrotnú divokosť s jemnou ženskosťou. Zanecháva neuveriteľný dojem chladivej arómy lesných plodov v kontraste so žensky jemnou tuberózou a vôňou hebkej kože.

V základe vône cítiť zemitú čiernu kožu, surové ebenové drevo a dymový vetiver. Srdce je tvorené tuberózou, jazmínom a mučenkou. Vrchné tóny vône tvorí ovocie karambola, chladivé lesné plody a divoký šafran.

 

Parfum je uložený v pôvabnom priehľadnom čiernom flakóne, ktorého uzáver je inšpirovaný luxusnou výzdobou Ferginej svadobnej oslavy. Exkluzívny dizajn flakónu dotvára motív kvetu spletitého viniča v striebornej farbe, ktorý na tmavom pozadí vytvára krásny kontrast.

 

Spolu s Toaletným parfumom Outspoken AVON uvádza aj Telové mlieko Outspoken by FergieTelový sprej Outspoken by .

 

 „Som nadšená zo spolupráce so spoločnosťou AVON! Stále hľadám nové spôsoby ako vyjadriť svoju osobnosť a vôňa je skvelá príležitosť predstaviť svoju originalitu a dôveru mojim fanúšikom a zákazníkom AVONu,“ vyznala sa speváčka. 

„Počnúc mojou hudbou až po to, ako sa obliekam, tým všetkým vyjadrujem svoj názor a postoj,” vysvetľuje Fergie. „Práve preto z môjho prvého parfumu srší nezávislosť – Outspoken ľudí definitívne prinúti otočiť sa za vami, ale tiež nechá vyniknúť vaše skutočné ja.”

 

Kto je Fergie

Fergie je všestranne nadaná umelkyňa – pôsobí ako speváčka, skladateľka aj módna  návrhárka. Ku svetoznámej skupine Black Eyed Peas, v ktorej funguje ako jej hlavná predstaviteľka, sa pripojila v roku 2002. Skupina Black Eyed Peas do hudby priniesla také úspešné skladby ako ,,Let´s Get It Started“, „Don´t  Phunk With My Heart“ alebo „Boom Boom Pow“. Nemenej úspešná je aj ako sólo speváčka. Jej tvorba je typická prelínaním štýlov a určovaním nových hudobných trendov, ktoré obletia svet. V roku 2006 Fergie vydala svoj debutový sólový album The Dutchess, ktorého sa predalo viac ako 6 miliónov kópií po celom svete. V roku 2009 Fergie získala jednu z hlavných úloh v celovečernom filme ,,Nine", ktorý bol nominovaný na 4 Oscary.  



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.