S jedinečnou technikou Miele „SteamCare“ zredukujete čas žehlenia až o 50 %
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 1.11.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Miele ponúka ako súčasť práčok novú techniku „SteamCare“. Vďaka nej je bielizeň už v práčke ošetrená parou, ktorá má dve výhody - textílie zostanú hladké, takže dochádza k redukcii žehlenia až o 50 %, táto funkcia zároveň slúži aj na osvieženie bielizne.

Spoločnosť Miele ponúka ako súčasť práčok novú techniku „SteamCare“. Vďaka nej je bielizeň už v práčke ošetrená parou, ktorá má dve výhody - textílie zostanú hladké, takže dochádza k redukcii žehlenia až o 50 %, táto funkcia zároveň slúži aj na osvieženie bielizne.

 

Na základe rôznych prieskumov patrí žehlenie k najmenej obľúbeným domácim prácam. Spoločnosť Miele preto prostredníctvom techniky „SteamCare“ splnilo zákazníkom ďalšie želanie. Zásobník na vodu so samostatným výrobníkom pary umožňuje konštantné naparovanie, samostatné dávky pary, ale aj kombináciu oboch. Tak sa môže proces naparovania prispôsobiť potrebám jednotlivých textílií, čo zaručuje tú najlepšiu starostlivosť. Výsledkom je menej pokrčená bielizeň a menšia námaha pri žehlení. K dispozícii sú tri rozdielne programy.

 

Paru navyše dodatočne navolíte takmer pri všetkých pracích programoch. Či použijete konštantné naparovanie, dávky pary alebo kombináciu, závisí od aktuálne zvoleného programu.

 

Ak si neželáte parou ošetriť všetku bielizeň, napríklad ak spolu periete uteráky a tričká,  úpravu parou využijete až dodatočne zvolením programu „Konečná úprava parou“. Stačí v bubne zanechať len bielizeň, ktorú chcete upraviť a spustiť program.

 

Program „Osvieženie“ vyhladzuje už suché textílie a zároveň ich osviežuje. Tento program využijete najmä pre krátko nosené oblečenie, akými sú košele či tričká, ktoré by ste inak ešte neprali. Výsledkom je svieže oblečenie bez potreby prania. Keďže textílie zostanú po naparení vlhké, hodí sa tento program aj na predprípravu stolovej alebo posteľnej bielizne na žehlenie.

 

Výrobník pary si navyše nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu a nemusíte ho ani odvápňovať. Životnosť zodpovedá vysokým nárokom Miele a je testovaná na 20 rokov.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.