Tipy nielen pre pánov a ich životný štýl prináša spoločnosť Tchibo. Hľadajte. Nájdete. A buďte štedrí. (2/2)
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 6.12.2010 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tešíte sa na bezdrôtový prenos hudby z iPodu alebo iPhonu do autorádia? Alebo potrebujete rýchlo a jednoducho skenovať texty či ovládať digitálny mikroskop? Potom buďte srdečne vítaní v rozmanitom svete Tchibo. Objavte to najlepšie zo sveta zvuku a médií alebo najnovšie lahôdky z oblasti digitalizácie. V tejto predvianočnej ponuke zaručene nájdete vhodný darček pre každého člena rodiny. V predaji v Tchibo obchodoch v týždni od 6. Decembra 2010.

Tešíte sa na bezdrôtový prenos hudby z iPodu alebo iPhonu do autorádia? Alebo potrebujete rýchlo a jednoducho skenovať texty či ovládať digitálny mikroskop? Potom buďte srdečne vítaní v rozmanitom svete Tchibo. Objavte to najlepšie zo sveta zvuku a médií alebo najnovšie lahôdky z oblasti digitalizácie. V tejto predvianočnej ponuke zaručene nájdete vhodný darček pre každého člena rodiny. V predaji v Tchibo obchodoch v týždni od 6. Decembra 2010.

 

FM vysielač do auta s funkciou nabíjania

Bezdrôtový prenos hudby z iPodu či iPhonu do autorádia. Dve programovateľné pamäti pre uloženie rádiových staníc. S funkciou automatického nastavenia na voľnú frekvenciu FM. So systémom RDS. Adaptér a dištančná vložka pre iPhone 3G a 3GS, iPod touch 1. generácie, iPod classic, 120 GB a classic video, iPod nano. Dodatočný audio výstup pre priame spojenie s autorádiom, USB vstup. Pohyblivé výkyvné rameno. 

 

Vrtuľník na diaľkové ovládanie

Lieta dopredu, dozadu, doľava, doprava, hore a doleS blikajúcimi pozičnými svetlami. Do interiéru, s diaľkovým ovládaním. Riadené rádiovým signálom. Dva joysticky a dve vyvažovacie tlačidlá. Čas letu 7 až 10 minút. Dosah 6 až 8 m

 

 

Prenosný DVB-T televízor

Televízor bez kábla, na doma aj na cesty. LCD obrazovka 23 cm. Integrovaný DVD prehrávač a  stereoreproduktory 2 x 1,5 W. Protiotrasový systém. Zdierky pre pripojenie slúchadiel, pamäťových kariet SD/MMC a MS, USB vstup. Pri prehrávaní DVD vydrží vysokovýkonný akumulátor tri hodiny, pri sledovaní televízie ešte dlhšie. Kombinácia striebornej a čiernej farby. Hmotnosť 1,8 kg,  rozmery  32 x 20 x 6 cm.

 

 

Stereoslúchadlá       

Zvuk vo vynikajúcej kvalite vďaka 40 mm membráne. Slúchadlá je možné zložiť. Obzvlášť ľahké a pohodlné vďaka mäkkému polstrovaniu. Pozlátený jack 3,5 mm. Frekvenčný rozsah 20 – 20 000 Hz. Vrátane adaptéru so zástrčkou na pripojenie k hifi vežiam.

 

                                                                                                                                            

Tieto výrobky sú v predaji v týždni od 6. decembra  2010 v Tchibo obchode v nákupnom  centre v bratislavskom Avion Shopping Palace, v nákupnej galérii Eurovea a v nákupnom  centre Optima v Košiciach.  Aktuálnu ponuku vrátane zoznamu predajných miest nájdete na stránkach www.tchibo.sk,  informácie o firme Tchibo taktiež na www.tchibo.com. Tovar je v predaji len do vypredania zásob. Všetky uvedené ceny sú orientačné. Informácie o novinke na slovenskom kávovom trhu – inovatívnom systéme Cafissimo – nájdete na  stránke www.cafissimo.sk.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.