Šalát s hubami a balzamikovým octom |
||
Autor(ka) : Patrícia Dátum a čas : 12.12.2010 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Ingrediencie: | ||
Ingrediencie: 500g zemiakov, 2 jarné cibuľky, 2 lyžice rastlinného tuku, 2 lyžice hnedého cukru, balzamikový ocot, 1 pohár nakladaných hub, 180g majonézy Hellmann´s Light, 1 lyžica kremžskej horčice, čerstvé mleté korenie, soľ, lístky rukoly Postup prípravy: Zemiaky uvaríme v šupke. Cibuľku nakrájame na tenké kolieska a osmažíme na rastlinnom tuku. Hneď ako začne zlatnúť pridáme cukor, trochu octu a necháme odpariť všetku tekutinu. Zemiaky, scedené huby a cibuľku zmiešame, pridáme majonézu Hellmann´s Light a horčicu, zľahka premiešame a dochutíme korením. Pred podávaním ozdobíme lístkami rukoly. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |