Šťastné a biele Kofola Vianoce - Tento rok budú Vianoce biele, aj keby sa nechumelilo
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 9.12.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vianoce sú najkrajšie sviatky v roku, plné lásky a rodinnej pohody. Vianoce bez Kofoly by určite neboli Vianocami. Tie tohtoročné budú vďaka Kofole biele tak, ako pred 50 rokmi, kedy sa Kofola narodila.

Vianoce sú najkrajšie sviatky v roku, plné lásky a rodinnej pohody. Vianoce bez Kofoly by určite neboli Vianocami. Tie tohtoročné budú vďaka Kofole biele tak, ako pred 50 rokmi, kedy sa Kofola narodila.

 

Pre mnohých Slovákov začína predvianočný čas vtedy, keď sa na nich z obrazovky usmeje dievčatko a povie „ja nemusím, ja už ho vidím“. Aj tento rok prichádza Kofola s tradičnou vianočnou reklamou, no ako bonus pripravila nový kreslený spot s bielym prasiatkom. Netradične „zasnežená“ limitovaná edícia 2 litrovej fľaše Kofoly prináša pre zdôraznenie sviatočnej chvíle krásne vianočné dekorácie, ale aj obľúbený nápoj, s typickou originálnou chuťou, ktorý na vianočnom stole nesmie chýbať.

 

„Na milovníkov vianočnej reklamy s prasiatkom sme nezabudli ani tento rok, spolu s ním sme však pripravili špeciálnu kampaň Kofoly s bielym prasiatkom, ktoré celú krajinu zasneží bielymi vianočnými ozdobami, Tie si môžu naši zákazníci vystrihnúť priamo z etikiet ktorejkoľvek 2l fľaše Kofoly“, spresňuje Tibor Ďurana, Brand Manager značky Kofola, Kofola a.s. a dodáva, „Vianoce, zima, rodina, priatelia, veľa zábavy a chladená originál Kofola zahalená v bielom - jednoducho vďaka Kofole budú Vianoce biele, aj keby sa nechumelilo“.

 

A navyše, aké by to boli Vianoce bez darčekov?  Kofola pripravila hneď viacero. Okrem snehových vločiek, stromčekov, anjeličkov a iných vianočných motívov z bielej etikety, ktorými môže dýchať vianočnou atmosférou všetko okolo vás - okná na vašich domoch, bytoch, zrkadlá v kúpeľni, vstupné dvere, zimné dekorácie vo vašich obývačkách a neskôr aj samotný vianočný stromček. získa kľúčenku - biele plyšové prasiatko ako darček každý, kto si zakúpi 4-balenie bielej 2l Kofoly.

Ani na gastro prevádzky Kofola nezabudla. Na každej 0,33-litrovej sklenenej Kofole je už teraz umiestnené závesné uško s čokoládovou mincou alebo označovačom kľúčov s logom Kofola 1960.

Takže s Kofolou budú tento rok Vianoce štedré a naozaj biele, aj keby sa nechumelilo.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.