Dokonalá hydratácia s rúžom Moisture Seduction
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 11.1.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prichádza prevrat v hydratovaní pier. AVON Cosmetics prináša na slovenský trh unikátny rúž, ktorý vaše pery zjemní a zároveň ich zahalí krémovou farbou. Hydratačný rúž Moisture Seduction zaručuje 24-hodinovú hydratáciu, jemnosť, hebkosť a plnší vzhľad pier.

Prichádza prevrat v hydratovaní pier. AVON Cosmetics prináša na slovenský trh unikátny rúž, ktorý vaše pery zjemní a zároveň ich zahalí krémovou farbou. Hydratačný rúž Moisture Seduction zaručuje 24-hodinovú hydratáciu, jemnosť, hebkosť a plnší vzhľad pier. 

 

Hydratačný rúž Moisture Seduction

 

Rúž na pery vždy bol, je a bude základným vybavením každej dámy. Aj vy môžete prekvapiť svojimi vysnívanými perami, pre jemnejšie bozky, ktorým len ťažko niekto odolá.

 

Nový Hydratačný rúž Moisture Seduction od AVONú vaše pery dokonale hydratuje a zahaľuje do krémovej farby. Jedinečné zloženie nasýtené farebnými pigmentami prepletajúci sa s viditeľnými pásmi hydratačného kondicionéra dodáva perám bohaté a sýte farby. Pery získavajú 24-hodinovú hydratáciu, jemnosť, hebkosť a plnší vzhľad.

 

Farebné pigmenty sú na perách aktivované vďaka hydratačným zložkám rúžu, zanechávajú na perách bohaté, šťavnaté a odvážne farby.

Komplex Aqua Silk dodáva perám intenzívnu hydratáciu pre jemnejšie a hladšie pery.

Rúž je v ponuke v 12 podmanivých odtieňoch.

 

Tvárou Hydratačného rúžu Moisture Seduction je nádherná Reese Witherspoon, ktorá je stelesnením modernej ženskej krásy. Svetoznáma oskarová herečka Reese Witherspoon sa stala vôbec prvou globálnou veľvyslankyňou spoločnosti AVON v roku 2007. V rámci tejto svojej úlohy Reese Witherspoon vykonáva funkciu čestnej predsedníčky charitatívnej nadácie Avon Foundation, ktorá sa zameriava na boj proti rakovine prsníka, problematike domáceho násilia a  poskytovaniu krízovej pomoci. Reese Witherspoon je zároveň hovorkyňou Avon Ladies/Avon Gentlemen a tvárou mnohých kozmetických výrobkov od  AVONu. Popri svojej úspešnej hereckej kariére vychováva svoje dve deti a venuje sa charitatívnym projektom.

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.