Očistná kúra a chlorofyl
Autor(ka) : Katka
Dátum a čas : 5.3.2011 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prichádza jar a s ňou neodmysliteľné očistné kúry, ktoré naše telo po zime zbavia nahromadených toxínov a odľahčia tukových zásob. Pri držaní diét a kúr, pri ktorých je obmedzený prísun sacharidov (cukrov) sa objavuje nepríjemný spoločník. Tzv. diétny zápach je veľmi podobný „vôni“ acetónu a spôsobujú ho tzv. ketónové telieska, ktoré si telo vytvára ako náhradu zo stavy vylúčených sacharidov. Tie sú totiž nevyhnutne potrebné pre správny metabolizmus.

Prichádza jar a s ňou neodmysliteľné očistné kúry, ktoré naše telo po zime zbavia nahromadených toxínov a odľahčia tukových zásob. Pri držaní diét a kúr, pri ktorých je obmedzený prísun sacharidov (cukrov) sa objavuje nepríjemný spoločník. Tzv. diétny zápach je veľmi podobný „vôni“  acetónu a spôsobujú ho tzv. ketónové telieska, ktoré  si telo vytvára ako náhradu zo stavy vylúčených sacharidov. Tie sú totiž nevyhnutne potrebné pre správny metabolizmus.

Ak chcete mať istotu, že ani počas držania jarnej očistnej kúry alebo radikálnej diéty nebudete svojmu okoliu nepríjemne zaváňať, vyskúšajte čisto prírodné chlorofylové dražé Stozzon.

Chlorofyl je prírodným pohlcovačom pachov,  ktorý na seba viaže enzýmy a bielkoviny, v tomto prípade ketónové telieska, ktoré spôsobujú zápach. Prehltnutie už 1 tablety Stozzonu Vám zabezpečí pocit istoty a sebavedomia.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.