Hľuzovky a perly vo vlasoch? Krása ruka v ruke so životným prostredím
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 4.4.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vedeli ste, že farba na vlasy bez amoniaku oslavuje 25 rokov? Na trh ju ako prvá uviedla americká značka FAROUK. Aktuálne prichádza s novinkou v starostlivosti o vlasy CHI ROYAL TREATMENT s obsahom vzácnej hľuzovky a výťažku z perál. Tím profesionálnych kaderníkov ju dnes aplikoval do vlasov trojlístku známych herečiek - Zdene Studenkovej, Ivete Malachovskej a éterickej Táni Pauhofovej.

Vedeli ste, že farba na vlasy bez amoniaku oslavuje 25 rokov? Na trh ju ako prvá uviedla americká značka FAROUK. Aktuálne prichádza s novinkou v starostlivosti o vlasy CHI ROYAL TREATMENT s obsahom vzácnej hľuzovky a výťažku z perál. Tím profesionálnych kaderníkov ju dnes aplikoval do vlasov trojlístku známych herečiek - Zdene Studenkovej, Ivete Malachovskej a éterickej Táni Pauhofovej.

 

Rovnako ako farbenie, aj zosvetlenie sa stalo v roku 1986 pre kaderníkov v salónoch zdravšie a bezpečnejšie. Amoniak nahradil MonoEtanolAmín, fyziologický roztok, ktorý priaznivo ovplyvňuje nielen životné prostredie. V neposlednom rade pozitívne ovplyvňuje konečnú kvalitu vlasu po farbení, alebo zosvetlení. CHI je značkou, ktorá uprednostňuje prírodné komponenty a využíva zákony fyziky.

 

Novinka v starostlivosti o vlasy

 

FAROUK prichádza s novinkou. Výnimočnou líniou ošetrenia pre krásne a zdravé vlasy CHI ROYAL TREATMENT, v súlade so svojou filozofiou rovnováhy a harmónie pre získanie a udržanie nádherných zdravých vlasov. Bez sulfátov a parabénov.

 

Kľúčovými ingredienciami sú biele hľuzovky a púder z perál, ktoré neboli doposiaľ v starostlivosti o vlasy nikdy použité. Táto kombinácia v spojení s technológiou CHI® prináša vo vlasoch neprekonateľné výsledky.

 

Roll’s Royce medzi žehličkami na vlasy

 

Značka CHI – Cationic Hydratation Interlink predstavuje rad profesionálnych produktov, ktorých unikátne technológie obstoja v konkurencii a poskytujú výnimočné výsledky v starostlivosti o vlasy.

 

Všetko to začalo v roku 2001, keď FAROUK SYSTEMS predstavili vôbec prvú keramickú žehličku na svete - CHI Iron s patentovanými CHI® 44 anorganickými substanciami. Infa-červené teplo a negatívne ióny zachovávajú vo vlasoch vlhkosť, zdravú kondíciu a lesk. CHI keramická žehlička využíva originálne inovatívne technológie: keramické substancie, ionizáciu, katiónovú hydratáciu a nano striebro.

 

Produkty CHI dnes, okrem profesionálnych nástrojov, zahŕňajú – žehličky, fény, ionizujúce farby a zosvetľovače na vlasy bez amoniaku, produkty pre starostlivosť a ošetrenie vlasov, produkty pre konečnú úpravu  ako aj laky na nechty. Všetky tieto produkty využívajú technológie AAT a NASA.

 

 

Spoločnosť FAROUK SYSTEMS je spoločnosť založená kaderníkom pre kaderníkov v Houstone, štáte Texas v USA. Jej zakladateľ, pán Farouk Shami, vybudoval prostredníctvom inovatívnych technológií (Advanced American Technology) v USA dnes už medzinárodnú spoločnosť, ktorá dávno prekročila prahy amerických kaderníckych salónov.

Výrobky FAROUK SYSTEMS sa dnes predávajú v 98 krajinách sveta. Produktové línie CHI patria k najrýchlejšie sa rozvíjajúcim značkám v oblasti profesionálneho priemyslu krásy. Tajomstvom úspechu spoločnosti FAROUK SYSTEM spočíva v presvedčení, že prostredníctvom inovácií je možné používať produkty, ktoré predstihujú čokoľvek iné na trhu a v podpore vzdelávania, ochrane životného prostredia, ktorá začína priamo v kaderníckych salónoch a rešpektovaní etiky.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.