Kurz dokonalej manželky ....
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 28.8.2000 12:12
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Dokonalá manželka by mala vedieť, čo mužov najviac odrádza. Aj keď nám sa mnoho vecí zdá milých a krásnych, a vzbudzujú v nás nezabudnuteľné spomienky, často sa stretávame s tým, že muži reagujú odmietavo, čudne, chladne alebo pre nás nepochopiteľne.


Dokonalá manželka by mala vedieť, čo mužov najviac odrádza. Aj keď nám sa mnoho vecí zdá milých a krásnych, a vzbudzujú v nás nezabudnuteľné spomienky, často sa stretávame s tým, že muži reagujú odmietavo, čudne, chladne alebo pre nás nepochopiteľne.
Dalo by sa povedať, že ich isté veci znechucujú. Ak ich vidia v našom spoločnom byte, môžu byť zdrojom zbytočného napätia, ktoré môže pôsobiť aj podvedome a kaziť nám radosť zo vzájomného vzťahu.
Najalergickejší sú muži na fotografie bývalých partnerov, ospravedlnením nie je ani to, že ste čerstvá vdova. Kým sa nedokážete zbaviť svojej minulosti, nepúšťajte si do bytu chlapa a hlavne sa za neho nevydávajte. Pod spoločnú strechu takáto fotografia nepatrí, aj keby na nej mal byť sám Maroš Kramár. Mohlo by sa vám totiž stať, že by si manžel chcel ozdobiť spálňu fotografiami svojich bývalých lások v pikantných polohách. Ako by ste mu vysvetlili, že sa to nepatrí.
Plyšové zvieratká v spálni, nepôsobia príliš eroticky a nevzbudzujú v mužoch tie správne pocity. Najmä ak ešte nemáte deti.
Muži vyslovene neznesú, porozhadzované kusy špinavej vaty, ktorou ste si čistili pleť, na nočnom stolíku. Pohár s kontaktnými šošovkami, na tom istom mieste, ich tiež zneisťuje. Nevedia, či vám ich omylom nevypijú. Rovnako neznesú nalepovacie nechty, ktoré sa im v noci zapichujú do tela a umelé mihalnice, ktoré im pripomínajú nohy exotického pavúka. Často ich rozladí aj drahý parfém, najmä ak trpia alergiou. Zašpinený pes alebo mačka pri nohách, v posteli, nielenže odrádza, ale sú aj nebezpečné.
Neznášajú špinavú posteľnú bielizeň a gumové sťahovacie nohavičky. Ak ste moletnejšia, nenechávajte všade zázračné lieky na chudnutie, čajové zmesi a tabletky proti pažravosti. Možno by sa začal zaujímať, koľko ide mesačne z rodinného rozpočtu na váš nedostatok pevnej vôle. Navyše, sa najskôr opýtajte, či manžel vôbec chce, aby ste chudli. Väčšine mužov sa totiž páčia oblé tvary a nie kostnaté modelky. Muži na základe skúseností zo školy a škôlky si uvedomujú, že chudé ženy majú často sklon k hystérii. To vám manžel radšej pár kíl odpustí, akoby mal žiť s nervóznou hysteričkou.
Manžela môže vyľakať, ak sa na vašom nočnom stolíku začne objavovať samá terapeutická literatúra, so zameraním na manželské vzťahy. Verte, že neuverí výhovorkám, že to študujete len pre vaše spoločné dobro. Už to, že ste to kúpili, je pre neho dostatočne podozrivé a ponižujúce.
Nepresviedčajte ho ani o tom, že plagáty z vašej dievčenskej izby sa vám tak krásne hodia ako dekorácia do chodby. V byte, v ktorom zakladá rodinu, nechce mať Seana Conneryho , či Lorenza Lamaza do pol pása vyzlečených na stene.
Najstrašnejší poznatok je, že mužom zväčša smrdia aróma lampy a vonia cesnak. Pokiaľ vy máte dojem, že ste urobili všetko pre romantiku a krásnu atmosféru večera, do vody nad kahančekom ste pridali jasmín a orgován, váš muž sa pokojne spýta, čo to tu páchne.
Muži neholdujú ani kyticiam vysušených ruží a slamienok, ktoré patria už dávno minulosti. Dokonca aj vaše botanické úspechy v pestovaní domácej zelene, ich zaujímajú menej ako obsah chladničky. A tú neznášajú prázdnu.
Nerobí im dobre ani “večná” susedka, ktorá sedí v ich obľúbenom kresle, vždy keď sa vrátia domov. Unavujú ich reči o tom “ ako sme kakali a cikali”, rozprávajte im radšej o hrdinstvách a neskutočnej podobe / samozrejme v dobrom prípade na manžela a v zlom na vás/, to ich poteší.
Ak chcete stratiť manžela, namáčajte menštruačné nohavičky v umývadle, kŕmte ho vegetariánskou stravou / výnimku tvoria muži, ktorých matka navykla na vegetariánstvo/, ohovárajte jeho priateľov a nepustite ho s nimi na pivo a kecajte mu pravidelne do šoférovania.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.