Ako očariť na jeseň
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 8.10.2001 13:16
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Po vypätej sexualite leta podčiarknutej mikro-mini šatami, šortkami, priesvitnými šatami je tu upokojujúca jeseň. Zmysly mužov vybičované na maximum sa už toľkou nahotou vyčerpali, že ich treba opäť vyburcovať. Tentoraz súladom farieb.

V čom teda budeme na jeseň mimoriadne? Aj keď to milovníčkam odhaľovania zrejme nebude celkom po vôli, jesennou zbraňou je buď ležérna elegancia založená na kvalite materiálov, prevedenia a doplnkoch, alebo strojenosť a ženskosť 40-tych rokov.
V oboch prípadoch sa musíte spoľahnúť na kvalitu materiálu, ktorý podčiarkne vašu ženskú krásu. Čím viac prírodného materiálu máte na sebe, tým lepšie. Ak sa rozhodnete pre ležérnosť, vhodné sú pre vás splývavé širšie nohavice, ktoré pekne sedia na zadočku a bokoch a k nim kratší rolák bez rukávov najlepšie s kombináciou huňatej angorskej vlny alebo štetinkami pravého hodvábu. Všetko mäkké, padavé, zladené tón v tóne. Pri ležérnom štýle musíte svoju krásu podčiarknuť kvalitne zvolenými doplnkami – topánky, kabelka, opasok, poprípade rukavice musia opäť dokonale ladiť. Kabát môže byť trochu militantný. Pri tomto mestskom štýle je veľmi dobré rozhodnúť sa pre kožený kabát. Koža je totiž v posledných rokoch neustále jedným z trendových materiálov. Aj keď ochrancovia prírody majú na to iný názor. Topánky by mali byť tiež z pravej kože a nemali mať extrémne vysoký podpätok. Momentálne sú na denné nosenie ideálne úzke podpätky do 5 centimetrov a topánky s voľnou pätou. Farby sú klasické jesenné - čierna, sivá, všetky odtiene hnedej a pre milovníčky zmien aj všetky odtiene jesenného lístia.
Ak vám učarovali štyridsiate roky, nemôžete urobiť ani krok bez šiat. Ich dĺžka musí byť pod kolená. Ak sa rozhodnete pre riasený vršok, nielenže pomôžete svojmu poprsiu, ale navyše sa nad vami bude vznášať aura panenskosti. Po letnej vyzývavosti je to najlepšia zbraň na upútanie pozornosti. Kabelka by mala byť menšia a topánky klasické pohodlné. Nevyhnutná je brošňa alebo ozdobné gombíky na dozdobenie ženského pôvabu. Rukavičky a klobúčik sú krokom k úplnej dokonalosti tohoto štýlu. Nesmiete zabudnúť, že ženy v tej dobe mali alabastrovo bielu pleť a ohnivo červené pery. Z farieb sa hodí vínovo červená, staroružová, hnedožltá a zo vzorov kvietky. Kabát musí samozrejme zdôrazňovať váš osí driek a pekne zaoblené boky.
Vychutnajte si tieto dva úplne rozdielne štýly, ktoré spája to, že podčiarkujú ženskosť bez toho, aby boli vyzývavé. Ideálnym časom pre ich nosenie je práve babie leto. Potom prídu horúce večierky s nákladnými sexy róbami a hrubé zimné vrstvené oblečenie, ktoré skôr hreje, ako by potešilo oko. Preto si nenechajte ujsť poslednú príležitosť pre rozjasnenie jesene svojou krásou.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.