Objavte úžasný nový pocit z epilácie jedným ťahom, ktorý trvá ...
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 30.5.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nový duálny epilátor Silk-épil 7 Dual dokáže odstrániť chĺpky maličké ako zrnko piesku a to priamo pri korienkoch, vďaka čomu potom vyrastajú jemnejšie a objavujú sa až po niekoľkých týždňoch. Zatiaľ čo technológia Venus – s prevratnou čepieľkou, podporuje obnovu kožných buniek. Nasleduje po epilátore a odstraňuje nielen nepoddajné chĺpky, ale aj odumreté kožné bunky. Vďaka tomu pôsobí pokožka mladistvo a na dotyk hebko.

Duálny epilátor Silk-épil 7 Dual vám prináša leto bez kompromisov!

 

 

Nový duálny epilátor Silk-épil 7 Dual dokáže odstrániť chĺpky maličké ako zrnko piesku a to priamo pri korienkoch, vďaka čomu potom vyrastajú jemnejšie a objavujú sa až po niekoľkých týždňoch. Zatiaľ čo technológia Venus – s prevratnou čepieľkou, podporuje obnovu kožných buniek. Nasleduje po epilátore a odstraňuje nielen nepoddajné chĺpky, ale aj odumreté kožné bunky. Vďaka tomu pôsobí pokožka mladistvo a na dotyk hebko.

Môžete ho používať aj vo vani, či v sprche spolu s vašim obľúbeným sprchovým gélom alebo gélom na holenie – pre šetrný a pohodlný zážitok z epilácie. Batéria vydrží až 30 minút.

Už nemusíte vyberať medzi hebkou pokožkou a dlhotrvajúcim odstránením chĺpkov. Odteraz sa môžete tešiť z hladkej pokožky, ktorá vydrží až 4 týždne. Duálny epilátor Silk-épil 7 Dual predstavuje jemnú, rýchlu a ľahkú cestu ku krásnej pokožke.

Užite si s nami leto bez kompromisov!

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.