KAŠLITE NA ORTUŤ TEPLOMERA!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 25.8.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tohtoročné leto tropickými dňami doteraz veru šetrilo a aj napriek aktuálne horúcejším dňom sa teda možno právom pýtate, aké teploty nás čakajú na jeho konci. Neznamená to však, že ak by sa aj opäť mierne ochladilo, nemôžete sa ešte do sýtosti vyblázniť pri vode! Stavte na termál a kryté aquaparky. Horúce leto vám aj v nich pripomenie osviežujúci BETON.

Tohtoročné leto tropickými dňami doteraz veru šetrilo a aj napriek aktuálne horúcejším dňom sa teda možno právom pýtate,  aké teploty nás čakajú na jeho konci. Neznamená to však, že ak by sa aj opäť mierne ochladilo, nemôžete sa ešte do sýtosti vyblázniť pri vode! Stavte na termál a kryté aquaparky. Horúce leto vám aj v nich pripomenie osviežujúci BETON.

 

AQUACITY POPRAD

V auqaparku s výhľadom na slovenské veľhory nájdete celoročné vonkajšie bazény s termálnou vodou teploty 30-38°C a množstvo vodných atrakcií, vďaka ktorým si ani nevšimnete, ak je práve trochu „pod mrakom“. Nechýba však ani vnútorný plavecký bazén a krytá časť s relaxačnými termálnymi bazénmi, kde si každý večer môžete vychutnať dokonca unikátnu laserovú show. A keď sa slnko spoza horských štítov oprie v plnej sile, vezmite do ruky letnú edíciu osviežujúceho Betonu a s chladivým drinkom v ruke si užívajte pravý podtatranský relax.

Koľko zaplatíte: Celodenný lístok stojí pre dospelého 17€, pre dieťa 14€. Za trojhodinový vstup alebo večer po 17.00 zaplatíte o dve Eurá menej. V cene je prístup do vonkajších bazénov, na tobogány a vodné atrakcie, ale aj do vnútornych relaxačných bazénov a pri celodennom a večernom lísku aj na laser show.

 

THERMAL PARK BEŠEŇOVÁ

Zrekonštruované termálne kúpalisko, ktoré zanedlho oslávi už svoje dvadsiate narodeniny, ponúka 7 celoročných vonkajších bazénov s teplotou vody až do 39°C! Vodné atrakcie a tri tobogány uspokoja deti, dospelí ich budú spokojne pozorovať z vodných ležadiel v relaxačnom bazéne s plochou 600m2. Ak sa počasie pokazí, stále sú vám k dispozícii tri vnútorné termálne bazény a wellness. Samozrejmosťou je aj tu, že si môžete vychutnať príjemný nanuk či osviežujúci drink z baru, napríklad elegantný Beton Old Fashioned v špeciálnom prevedení pre fajnšmekrov - s uhorkou.

Koľko zaplatíte: Celodenný vstup do vonkajších bazénov stojí 14€, deti o tri Eurá menej. S balíkom BUSINESS dostanete za trojeurový príplatok aj vstup do vnútorných bazénov a víriviek. VIP vstup obsahuje aj 1 vstup do wellness, ktoré sa však dá zakúpiť aj zvlášť.

 

KÚPALISKO KOVÁČOVÁ

Holidaypark Kováčová neďaleko Zvolena ponúka v podhorskom prostredí kombináciu relaxu v liečivej termálnej vode a zábavy v troch vonkajších bazénoch i pri športových aktivitách. V budúcnosti sa plánuje premena kúpaliska na moderný celoročný aquapark, ktorého súčasťou bude aj vitálny svet využívajúci potenciál „živej vody“ z termálneho prameňa.

Koľko zaplatíte: Celodenný vstup pre dospelého stojí 4€, zľavnené vstupné 3€ a deti do 6r. majú vstup zdarma. Vstup do horúceho sedacieho bazéna sa hradí navyše poplatkom 1,50€.

 

KÚPELE BRUSNO

Možno patríte k tým, ktorí pred bláznením sa v bazéne dajú prednosť liečebným procedúram a komfortu kúpeľov. História brusnianskych kúpeľov siaha až do 19.storočia a dnes si tu v luxusnom prostredí môžete na niekoľkodňových pobytoch dopriať regeneráciu tela i ducha. Minerálna voda z ôsmych tunajších prameňov má priaznivé účinky pri zažívacích ťažkostiach, no vášmu žalúdku iste ulahodí aj gastronomická ponuka kúpeľnej reštaurácie. Pocit dovolenkového relaxu v kúpeľoch môžete ešte umocniť vychladeným Betonom.

Koľko zaplatíte: Cena sa odvíja od počtu nocí, typu ubytovania a zvolených procedúr.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.