NESCAFÉ POTVRDZUJE ROLU HLAVNÉHO INOVÁTORA V KATEGÓRII KÁVY
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 29.8.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Nestlé Slovensko uviedla na trh novú kávu NESCAFÉ GOLD a potvrdzuje týmto rolu vedúcej značky a hlavného inovátora v kategórii rozpustnej kávy. NESCAFÉ GOLD v novom modernom designovom pohári ponúka spotrebiteľom unikátne funkčné benefity - ľahko snímateľnú fóliu a praktický systém uzatvárania. Receptúra kávy je navyše vylepšená o intenzívnejšiu arómu a silnejšiu kávovú chuť a uspokojí týmto i potreby najnáročnejších konzumentov kávy.

Spoločnosť Nestlé Slovensko uviedla na trh novú kávu NESCAFÉ GOLD a potvrdzuje týmto rolu vedúcej značky a hlavného inovátora v kategórii rozpustnej kávy. NESCAFÉ GOLD v novom modernom designovom pohári ponúka spotrebiteľom unikátne funkčné benefity - ľahko snímateľnú fóliu a praktický systém uzatvárania. Receptúra kávy je navyše vylepšená o intenzívnejšiu arómu a silnejšiu kávovú chuť a uspokojí týmto i potreby najnáročnejších konzumentov kávy.

 

„Prichádzame s unikátnym designom obalu, ktorý sa inšpiruje tvarom tradičného talianskeho kávovaru. Moderný design zvyšuje atraktivitu kávy NESCAFÉ GOLD a okamžite upúta pozornosť,“ vysvetľuje Jana Vávrová, brand manager značky NESCAFÉ. Produkt disponuje taktiež dvoma funkčnými benefitmi. „Nová ľahko snímateľná fólia umožní ľahké otvorenie pohára a praktický systém zatvárania s viečkom ´click & lock´ zachová kvalitu kávy i čerstvosť arómy,“ dodáva Jana Vávrová. Nemenej dôležitým vylepšením je i nová receptúra kávy NESCAFÉ GOLD. „Káva je vďaka vyššiemu stupni praženia kávových zŕn a vylepšenej technológii výroby obohatená o intenzívnejšiu kávovú chuť a výraznejšiu arómu, čo nároční spotrebitelia iste ocenia,“ uzatvára Jana Vávrová.

 

Spoločnosť Nestlé uviedla v roku 1965 pod značkou NESCAFÉ GOLD celosvetovo ako prví na trh rozpustnú kávu vyrábanú unikátnou technológiou sušenia „vymrazovaním“ (tzn. sušenia pri veľmi nízkych teplotách), ktorá uchováva výraznú arómu a bohatú chuť kávy, a tým ju robí exkluzívnou. V Českej republike sa prémiová značka NESCAFÉ GOLD predáva od polovice 90. rokov.

 

Viete, ako kávu správne pripraviť?

 

·         Rovnako ako má čajový obrad svoje zásady, i vo svete kávy by sme sa mali držať niekoľkých jednoduchých pravidiel, ktoré nám zaručia, že si svoju šálku naozaj vychutnáme.

·         Pri príprave rozpustnej kávy je okrem kávy samotnej najdôležitejšia kvalita vody a jej teplota. Pokiaľ používate vodu z kohútika, nechajte ju pred naliatím do kanvice chvíľu odtiecť. Tvrdú vodu možno zmäkčiť niekoľkými zrnkami soli.

·         Správna teplota vody je 90°C. Ak je teplota vody príliš vysoká, káva zhorkne, ak je teplota vody príliš nízka, káva je kyslá a slabá. Na požadovanú teplotu sa voda uvarená v rýchlovarnej kanvici schladí po 1,5 min.

·         Káva sa podáva horúca, ideálne v predhriatej šálke a mala by sa čo najrýchlejšie vypiť. Z vychladnutej kávy totiž vyprchávajú aromatické látky a mení sa jej chuť.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.