NESCAFÉ POTVRDZUJE ROLU HLAVNÉHO INOVÁTORA V KATEGÓRII KÁVY |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 29.8.2011 00:00 Kategória : Koktail WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Spoločnosť Nestlé Slovensko uviedla na trh novú kávu NESCAFÉ GOLD a potvrdzuje týmto rolu vedúcej značky a hlavného inovátora v kategórii rozpustnej kávy. NESCAFÉ GOLD v novom modernom designovom pohári ponúka spotrebiteľom unikátne funkčné benefity - ľahko snímateľnú fóliu a praktický systém uzatvárania. Receptúra kávy je navyše vylepšená o intenzívnejšiu arómu a silnejšiu kávovú chuť a uspokojí týmto i potreby najnáročnejších konzumentov kávy. | ||
Spoločnosť Nestlé Slovensko uviedla na trh novú kávu NESCAFÉ GOLD a potvrdzuje týmto rolu vedúcej značky a hlavného inovátora v kategórii rozpustnej kávy. NESCAFÉ GOLD v novom modernom designovom pohári ponúka spotrebiteľom unikátne funkčné benefity - ľahko snímateľnú fóliu a praktický systém uzatvárania. Receptúra kávy je navyše vylepšená o intenzívnejšiu arómu a silnejšiu kávovú chuť a uspokojí týmto i potreby najnáročnejších konzumentov kávy.
Spoločnosť Nestlé uviedla v roku 1965 pod značkou NESCAFÉ GOLD celosvetovo ako prví na trh rozpustnú kávu vyrábanú unikátnou technológiou sušenia „vymrazovaním“ (tzn. sušenia pri veľmi nízkych teplotách), ktorá uchováva výraznú arómu a bohatú chuť kávy, a tým ju robí exkluzívnou. V Českej republike sa prémiová značka NESCAFÉ GOLD predáva od polovice 90. rokov. Viete, ako kávu správne pripraviť? · Rovnako ako má čajový obrad svoje zásady, i vo svete kávy by sme sa mali držať niekoľkých jednoduchých pravidiel, ktoré nám zaručia, že si svoju šálku naozaj vychutnáme. · Pri príprave rozpustnej kávy je okrem kávy samotnej najdôležitejšia kvalita vody a jej teplota. Pokiaľ používate vodu z kohútika, nechajte ju pred naliatím do kanvice chvíľu odtiecť. Tvrdú vodu možno zmäkčiť niekoľkými zrnkami soli. · Správna teplota vody je 90°C. Ak je teplota vody príliš vysoká, káva zhorkne, ak je teplota vody príliš nízka, káva je kyslá a slabá. Na požadovanú teplotu sa voda uvarená v rýchlovarnej kanvici schladí po 1,5 min. · Káva sa podáva horúca, ideálne v predhriatej šálke a mala by sa čo najrýchlejšie vypiť. Z vychladnutej kávy totiž vyprchávajú aromatické látky a mení sa jej chuť. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |