Huby v hlavnej úlohe - Hubové canneloni
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 5.9.2011 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Leto pomaličky vystrieda jeseň prinášajúca bohaté dary prírody. Jedným z nich sú aj huby. Tí správni „závisláci“ milujú nielen ich chuť, ale určite aj prechádzky a proces ich hľadania a nachádzania. Preto jedlo z nich pripravené chutí lepšie a má osobité čaro. Ponúkame vám tri zaujímavé recepty, ktoré ozvláštnia jesenný čas.

Leto pomaličky vystrieda jeseň prinášajúca bohaté dary prírody. Jedným z nich sú aj huby. Tí správni „závisláci“ milujú nielen ich chuť, ale určite aj prechádzky a proces ich hľadania a nachádzania. Preto jedlo z nich pripravené chutí lepšie a má osobité čaro. Ponúkame vám tri zaujímavé recepty, ktoré ozvláštnia jesenný čas.

Hubové canneloni

 

Prísady:

200 g húb

60 g sušených paradajok naložených v oleji

150 g ovčieho syra

150 g bylinkového syra

tymian

12 kusov canneloni

1 strúčik jemne nasekaného cesnaku

300 ml vývaru

200 g crème fraîche

150 g nastrúhaného syra

soľ, mleté čierne korenie

 

Príprava:

Huby, rajčiny a ovčí syr nakrájame na jemné kúsky, zmiešame s čerstvým syrom a dochutíme tymianom a korením. Zmesou naplníme canneloni a dáme do nákypovej formy. Vývar zmiešame s crème fraîche, cesnakom a dochutíme soľou a korením. Omáčku nalejeme na canneloni, posypeme syrom a nákyp upečieme do zlatista.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.