Projekt „Zábava domov“ baví a vzdeláva malých predškolákov aj školákov
Autor(ka) : Silvia
Dátum a čas : 26.9.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť HP, s radom partnerov, naštartovala projekt Zábava domov. Cieľom projektu je ľahkou a zábavnou formou rozvíjať detské schopnosti, myslenie a kreativitu pomocou tlačiarní s jedinečnou technológiou na trhu - HP ePrint. Projekt Zábava domov prináša poučné pobavenie a hravé vzdelávanie priamo do obývačiek. Rodičia školákov a predškolákov vďaka nemu už nemusia prácne zháňať obrázky, hry, úlohy či hádanky na voľné dni a popoludnia.

Spoločnosť HP, s radom partnerov,  naštartovala projekt Zábava domov. Cieľom projektu je ľahkou a zábavnou formou rozvíjať detské schopnosti, myslenie a kreativitu pomocou tlačiarní s jedinečnou technológiou na trhu - HP ePrint. Projekt Zábava domov prináša poučné pobavenie a hravé vzdelávanie priamo do obývačiek. Rodičia školákov a predškolákov vďaka nemu už nemusia prácne zháňať obrázky, hry, úlohy či hádanky na voľné dni a popoludnia.

Zabavadomov.sk poteší deti aj rodičov

Do projektu sa môže zapojiť každý, stačí sa zaregistrovať na internetovej stránke www.zabavadomov.sk. Práve tu nájdu rodičia aj deti pripravené dokumenty, ktoré môžu priamo zo stránky odoslať do tlače alebo si nastaviť ich pravidelné posielanie. Úlohy je pritom možné dostávať do tlačiarne denne, od pondelka do nedele alebo vo vybrané dni. Medzi materiálmi určenými pre deti sú napríklad omaľovánky s najrôznejšou tematikou, odborné úlohy pre predškolákov a školákov, doplňovačky, skladačky a mnohé ďalšie.

Tlačiarne s funkciou HP ePrint majú zároveň priame prepojenie na ďalšie zábavné aplikácie, ktoré sa spúšťajú priamo z displeja tlačiarne – vystrihovačky, omaľovánky s hviezdami obľúbených animovaných filmov od spoločnosti DreamWorks (Shrek, Kung Fu Panda), puzzle, rodinný domáci kalendár, sudoku a podobne. Vytlačené dokumenty si malý predškolák a školák vyzdvihne priamo v tlačiarni. Službu ocenia aj zamestnaní rodičia, ktorí touto cestou môžu posielať svojim deťom vybrané úlohy, aj keď sa nachádzajú mimo domu.

„Projekt vedie rodičov a deti ku komunikácii a vzájomnej spolupráci. To má dôležitý vplyv na vytváranie pozitívnej rodinnej atmosféry, vzájomného poznania a dôvery. Rodičia môžu zároveň nenásilne zvyšovať náročnosť úloh pre deti a podnecovať tak ich motiváciu a súťaživosť. Majú pritom kontrolu nad tým, čomu sa dieťa venuje vo voľnom čase. Je tak menšia pravdepodobnosť, že sa deti budú zaoberať činnosťami, ktoré nekorešpondujú s ich vekom,“ hodnotí prínosy projektu psychologička PhDr. Daniela Mináčová.

„Našim zákazníkom chceme stále prinášať nové služby. Projekt Zábava domov teraz rodičov a deti nielen poteší, ale  zároveň im prinesie možnosť rozvíjať sa formou zábavy. Zaneprázdneným rodičom tiež ponúkne priestor tráviť viac času so svojim potomkom,“ uviedla Jana Kučerová, marketingová manažérka divízie tlačiarní HP. „Za to, že sa nám podarilo projekt spustiť v tejto podobe vďačíme aj množstvu partnerov,“ dodáva Jana Kučerová.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.