Stretnite svojho anjela krásy a splňte si sny
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 29.11.2011 02:06
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Každé prianie sa môže splniť, stačí ho len vysloviť. Avon Cosmetics spúšťa jedinečnú súťaž o fantastické ceny vrátane anjelský krásneho Audi A3, ktorá vyvrcholí 4.12.2011 v Košiciach. Stačí sa podeliť o svoje prianie, vhodiť ho do Avon osudia a koše plné atraktívnych kozmetických darčekový alebo novučké auto môže byť vaše.

Každé prianie sa môže splniť, stačí ho len vysloviť. Avon Cosmetics spúšťa jedinečnú súťaž o fantastické ceny vrátane anjelský krásneho Audi A3, ktorá vyvrcholí 4.12.2011 v Košiciach. Stačí sa podeliť o svoje prianie, vhodiť ho do Avon osudia a koše plné atraktívnych kozmetických darčekový alebo novučké auto môže byť vaše.

 

Svoje prianie napíšte na súťažný kupón a vhoďte ho 4. decembra o 18.00 hodine do Avon osudia, ktorý nájdete na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne v Košiciach.

 

AVON je svetovou jednotkou v oblasti priameho predaja kozmetiky s 5 miliónmi nezávislých reprezentantov vo viac ako 100 krajinách sveta. Tvárami značky sú

aj Reese Witherspoon alebo Fergie. Avon, spoločnosť pre ženy, vyrába nielen skvelú kozmetiku, ale podporuje aj ženy v ich boji proti rakovine prsníka a domácemu násiliu. Splnte si svoje sny vdaka Avonu aj Vy!

 

Naši anjeli krásy sú Vám bližšie, ako si myslíte. Stretnite sa s nimi blízko vášho domova a získajte atraktívne výhry. Hľadajte ich po celej Slovenskej republike na www.avon.sk a na facebookovej stránke „Hviezdny svet Avonu“ a tešte sa na ďalšie prekvapenie. Hlavnú výhru Audi A3 je možné získať len pri osobnej účasti na stretnutí konanom v Košiciach a splnenie všetkých podmienok pre účasť v súťaži. Informácie o ďalších výhrach získate na www.avon.sk.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.