Sérum z radu Marionnaud Skin Care s výtažkami z dužiny zo vzácneho švajčiareského jablka navráti pleti mladistvý vzhľad
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 15.12.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Každá žena sa chce páčiť, a to v každom veku. Vplyvom slnečného žiarenia dochádza však ku starnutiu pokožky, vonkajším prejavom je zvýšená tvorba vrások. Na starnutí kože a tvorbu vrások však majú vplyv aj iné faktory než slnko. Starnutie urýchľuje stres, tabak, častý pobyt v znečistenom prostredí alebo nedostatočná hygiena. Je preto nevyhnutné sa o pokožku správne starať. S vráskami dnes bojuje takmer každá žena, ktorá si chce udržať mladistvý vzhľad a krásnu pleť. Pomocníkom v tomto urputnom boji proti starnutiu kože vám môže byť vzácne švajčiarské jablko, ktoré je známe svojimi jedinečnými vlastnosťami – nezosychá, takže ho možno skladovať o niekoľko mesiacov dlhšie ako iné odrody. Práve tieto cenné zložky z dužiny tohto zeleného jablka využíva novinka z radu Marionnaud Skin Care v špeciálnom prípravku Swiss Apple Formula Serum s obsahom jabĺčných kmeňových buniek PhytoCellTec ™ Malus Domestica, ktoré ochránia kožné kmeňové bunky a dodajú pleti sviežosť a vitalitu. Nové sérum je doplnením radu kompletnej starostlivosti o pokožku Marionnaud Skin Care.

Zastavte starnutie kože pomocou Swiss Apple Formula Serum

 

Každá žena sa chce páčiť, a to v každom veku. Vplyvom slnečného žiarenia dochádza však ku starnutiu pokožky, vonkajším prejavom je zvýšená tvorba vrások. Na starnutí kože a tvorbu vrások však majú vplyv aj iné faktory než slnko. Starnutie urýchľuje stres, tabak, častý pobyt v znečistenom prostredí alebo nedostatočná hygiena. Je preto nevyhnutné sa o pokožku správne starať. S vráskami dnes bojuje takmer každá žena, ktorá si chce udržať mladistvý vzhľad a krásnu pleť. Pomocníkom v tomto urputnom boji proti starnutiu kože vám môže byť vzácne švajčiarské jablko, ktoré je známe svojimi jedinečnými vlastnosťami – nezosychá, takže ho možno skladovať o niekoľko mesiacov dlhšie ako iné odrody. Práve tieto cenné zložky z dužiny tohto zeleného jablka využíva novinka z radu Marionnaud Skin Care v špeciálnom prípravku    Swiss Apple Formula Serum s obsahom jabĺčných kmeňových buniek PhytoCellTec ™ Malus Domestica, ktoré ochránia kožné kmeňové bunky a dodajú pleti sviežosť a vitalitu. Nové sérum je doplnením radu kompletnej starostlivosti o pokožku Marionnaud Skin Care.

 

Jedinečná technológia bola vyvinutá švajčiarskými vedcami, ktorý využili mimoriadnu vitalitu kmeňových buniek vzácnej odrody jabĺk. Výťažky z týchto unikátnych švajčiarských jabĺčok predlžujú výkonnosť a dĺžku života kožných kmeňových buniek. Preto sú produkty s týmito výťažkami tak účinné  v boji proti starnutiu kože a tvorbe vrások. Aktívne sérum bunkovej regenerácie obsahuje aj ďalšie zložky napomahajúce redukcii vrások a celkovému omladeniu pokožky. Kyselina hyaluronová vyhladzuje a vyrovnáva jemné línie  na tvári, prirodzený antioxidant vitamín E ochráni kožu pred škodlivými vplyvmi okolia a bojuje proti voľným radikálom. Vitamín B6 vďaka svojím zvlhčujúcim vlastnostiam dodá pleti potrebnú hydratáciu a ochráni ju pred vysušením.

 

Aktívne kmeňové bunky PhytoCellTec ™ pochádzajú z dužiny jablka nachádzajúce sa bezprostredne pod šupkou. Extrakt z kmeňových buniek je zapuzdrený v tzv. lipozómoch, ktoré ich dopravia do hlbších vrstiev pokožky. Až potom sa z lipozómov uvoľní aktívna zložka spomaľujúca proces starnutia. Sérum z jablka tak pri pravidelnom používaní napomáha udržať kožným bunkám ich vitalitu, schopnosť sa regenerovať a vytvárať nové tkanivá. Pri regenerácia kmeňových buniek dochádza k zvýšeniu produkcie kolagénu a elastínu, ktoré sú potrebné pre pružnosť a pevnosť pokožky. Pleť sa v problémových partiách okolo očí, úst alebo na čele opäť vyhladí, už vzniknuté vrásky sa vyplnia a pokožka získa mladistvý vzhľad a vitalitu.

 

Efektívna aplikácia

Swiss Apple Formula Serum je v ponuke v malej fľaštičke s kvapkadlom, ktoré zaručuje presnú aplikáciu a potrebnú dávku séra. Sieť parfumérii Marionnaud odporúča na získanie optimálneho výsledku, používať aktívne regeneračné sérum dvakrát denne: ráno na revitalizáciu pokožky, večer pre posilnenie nočnej regenerácie. Pri jednej aplikácii postačia iba dve kvapky nanesené na pleť pomocou pipety. Sérum je rýchlo absorbované kožou a iste Vás zaujme aj svieža vôňa čerstvého jablka.

 

Rozlúčte sa s vráskami efektívnym riešením od Marionnaud a zaraďte prípravok Swiss Apple Formula Serum do Vašej každodennej skrášľovacej rutiny, viditeľný výsledok sa dostaví behom niekoľkých týždňov. Vyhladzujúce preventívne sérum je určené ženám od 25, ktoré si prajú zachovať si mladistvý vzhľad ako najdlhšie to bude možné.

 

PhytoCellTec ™ Malus Domestica

PhytoCellTec ™ Malus Domestica (PCT) je odborný názov pre aktívnu ingredienciu z jabĺčnych kmeňových buniek. Získava sa zo vzácnej a dnes takmer vyhynutej odrody švajčiarských jabĺk Uttwiler Spätlauber. Malé zelené jabĺčka sú známe svojimi jedinečnými vlastnosťami – nezosychajú a nepodliehajú hnilobe, po zbere ich je preto možné skladovať o niekoľko mesiacov dlhšie ako iné odrody.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.