Bryndzový koláč so špargľou( quiche )
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 15.12.2011 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Uvarené a nakrájané zemiaky zmiešame s bryndzou, smotanou, vajcami, pokrájanou špargľou a dochutíme soľou. Lístkové cesto rozvaľkáme a dáme do vymastenej formy. Do nej vylejeme pripravenú zmes a pečieme jednu hodinu pri 160°C.

200 g  lístkového cesta

6  ks    vajec

600 g   zemiakov

200 g   bryndze

400 g   kyslej smotany

300 g   špargle

 

Uvarené a nakrájané zemiaky zmiešame s bryndzou, smotanou, vajcami, pokrájanou špargľou a dochutíme soľou. Lístkové cesto rozvaľkáme a dáme do vymastenej formy. Do nej vylejeme pripravenú zmes a pečieme jednu hodinu pri 160°C.

Po vychladnutí nakrájame na samostatné trojuholníky. Podávame s listovým šalátom.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.