Brumík vytiahne spachtošov z postele
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 16.2.2012 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Rána v rodine s deťmi bývajú plné zhonu. Nedostatok času, deťom sa opäť nechce vstávať a už vôbec nie raňajkovať. Nový BeBe Brumík Raňajkový pomôže mamičkám vytiahnuť spachtošov z postele a detičky príjemne naladí do nového dňa.

Rána v rodine s deťmi bývajú plné zhonu. Nedostatok času, deťom sa opäť nechce vstávať a už vôbec nie raňajkovať.  Nový  BeBe Brumík Raňajkový pomôže mamičkám vytiahnuť spachtošov z postele a detičky príjemne naladí do nového dňa. 

Raňajky sú hotová veda. Tvoria základ každého dňa, bez ktorého bývajú deti bez energie a v škole sa ťažšie sústredia,“ hovorí nutričná špecialistka z FTNsP Lucie Růžičková. Brumík sa stal pomocníkom nielen pre mamičky, ale páči sa aj malým maškrtníkom. Mäkká lahodná piškóta v tvare obľúbeného medvedíka s tvarohovo - ovocnou náplňou je o polovicu väčšia ako Brumík desiatový. Zmení rodinné ráno na zábavu a mamičkám pomôže naštartovať všetkých do nového dňa. 

Vyvážené raňajky s Brumíkom

Detičky ho milujú, lebo im skrátka chutí. BeBe Brumík Raňajky je vyrobený s prídavkom celozrnnej múky a obsahuje aj mliečnu zložku. „Vyvážené raňajky s Brumíkom pripravíte rýchlo a jednoducho. Na tanierik napríklad naservírujeme Brumíka Raňajky s vanilkovo - tvarohovým krémom spolu s jogurtom a ovocím nakrájaným na malé kúsky (napríklad s broskyňou alebo banánom),“ radí nutričná špecialistka FTNsP Lucie Růžičková. „Nesmieme zabudnúť na nápoj, napríklad ovocný čaj,“ dodáva.

BeBe Brumík Raňajky neobsahuje žiadne farbivá ani konzervačné látky a je k dispozícii hneď v dvoch obľúbených detských príchutiach – vanilkovo-tvarohové, alebo marhuľovo-tvarohové. Praktický obal je vymyslený priamo pre malé detské ručičky. Ľahko si ho otvoria aj samé a to len jedným ťahom. Vyskúšajte ho a uvidíte, aké je ráno s BeBe Brumíkom Raňajkovým príjemné a veselé.

Brumíkove recepty pre vyvážené raňajky

·         Brumíkove raňajkové menu

Ovocnú pochúťku pripravíme tak, že na menšie špáradlo napichujeme striedavo rôzne druhy ovocia, napríklad prepolené polovice hrozna zbavené kôstok, jednotlivé dieliky mandarínky, kúsky banána, hrušky alebo iného obľúbeného ovocia. Deti si môžu ovocie napichovať sami a tým sa zapojiť do procesu prípravy raňajok. Medzi jednotlivé dieliky ovocia napichujeme aj malé kocky tvrdého syra. K tejto ovocno - syrovej dobrote už ostáva len pridať Brumík Raňajky a voňavý mliečny nápoj.

 

·         Raňajky pre zdravý zrak

Čerstvú mrkvičku nastrúhame na jemnom strúhadle, zmiešame s bielym jogurtom a ochutíme medom a citrónovou šťavou. Mrkvový šalát navrstvíme do malej misky. Na šaláte si naše deti pochutnajú po tom, čo zjedia Bebe Brumík Raňajky. To všetko môžu zapíjať jogurtovým nápojom.

 

·         Škoricové jabĺčko

Z menšieho jabĺčka vykrojíme stred, dôkladne jabĺčko umyjeme a naplníme lyžičkou  sušených hrozienok. Aby sme nezabudli na pohodu sviatočných dní, posypeme jablko troškou škorice. Na papieri na pečenie ho vložíme do rúry a upečieme. Voňavé jabĺčko doplní Brumík Raňajky a pohár mlieka.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.