Filet zubáča na zeleninovom kuskuse , 1 porcia |
||
Autor(ka) : Monika Dátum a čas : 27.4.2012 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Filet zubáča osolíme a na každú porciu pridáme časť rozmixovaných olív. | ||
Filet zubáča 100 g Olivy čierne 20 g (KALAMATA ) Kuskus 50 g Zelenina 80 g (cuketa, baklažán, farebná paprika, šalotka) Olivový olej Citrónová šťava Soľ Škorica Korenie Filet zubáča osolíme a na každú porciu pridáme časť rozmixovaných olív. Na husto naukladáme do vyššieho pekáča a zalejeme olivovým olejom tak, aby nám zakrýval rybu. Pečieme 40 minút (80°C). Na olivovom oleji opečieme šalotku, nadrobno pokrájanú zeleninu a pridáme kuskus, ktorý sme si zaliali vriacou vodou v pomere 1:2 (zaliaty necháme postáť 10-15 minút). Dobre spolu premiešame a dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a škoricou. (Kuskus so zeleninou musí byť sypký, nie ako kaša). ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |