Pripravte sa na zápas s novinkami od AVONu!
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 12.5.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zapojte sa spolu s nami do Majstrovstiev Európy 2012 vo futbale! Pri tejto príležitosti spoločnosť AVON pripravila pre pánov aj dámy špeciálne produkty, s ktorými sa futbalovým fanúšikom bude zaručene príjemnejšie sledovať zápasy a lepšie povzbudzovať. Kolekcia pánskej kozmetiky Champion Collection a špeciálne módne doplnky od AVONu sú inšpirované práve blížiacimi sa futbalovými majstrovstvami.

Zapojte sa spolu s nami do Majstrovstiev Európy 2012 vo futbale! Pri tejto príležitosti spoločnosť AVON pripravila pre pánov aj dámy špeciálne produkty, s ktorými sa futbalovým fanúšikom bude zaručene príjemnejšie sledovať zápasy a lepšie povzbudzovať. Kolekcia pánskej kozmetiky Champion Collection a špeciálne módne doplnky od AVONu sú inšpirované práve blížiacimi sa futbalovými majstrovstvami.

 

Kolekcia pánskej kozmetiky Champion Collection

AVON predstavuje novú kolekciu Champion Collection, ktorá je limitovanou edíciou výrobkov značky For Men. Kolekcia je určená na kompletnú starostlivosť pre každého muža. Set For Men Tournament obsahuje tri nové výrobky, a to gél na holenie, telový a vlasový šampón a balzam po holení. 

 

 

Energizujúci telový a vlasový šampón pre mužov Tournament

Hydratačný priehľadný gél na holenie pre mužov Tournament

Upokojujúci balzam po holení pre mužov Tournament

 

Kľúčenka Footballer

Uterák Football

Darčekový set Football Whistle

Darčekový set náušníc Football

Dámska športová taška Nowra



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.