Plavková sezóna začína!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.5.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Módna vlna leta 2012 nepozná žiadne tabu a stavia na žiarivých farbách. Hrajte sa, kombinujte, užívajte si to! Vyjadrite plavkami svoje ja. Romantička? Zvodkyňa? Beach girl? V každej z nás je viac osobností. Tohtoročná plavková sezóna umožní každej z vašich podôb, aby sa prejavila. Do akých vzorov a farieb sa tento rok zahalíme? Absolútnym hitom sú retro plavky, jemné prúžky alebo bodky, často vo vzájomných kombináciách. Po minuloročnom úspechu sa držia na špici aj výrazné grafické potlače inšpirované zvieracími vzormi. Dievčenskú nevinnosť alebo naopak exotickú energiu prinášajú kvetinové vzory. K tomu primiešajte svieže zdobenie – volániky, koráliky alebo čipku a výsledkom je rafinovaný plážový outfit femme fatale. BEPON predstavuje najsilnejšie trendy leta 2012.

Módna vlna leta 2012 nepozná žiadne tabu a stavia na žiarivých farbách. Hrajte sa, kombinujte, užívajte si to! Vyjadrite plavkami svoje ja. Romantička? Zvodkyňa? Beach girl? V každej z nás je viac osobností. Tohtoročná plavková sezóna umožní každej z vašich podôb, aby sa prejavila. Do akých vzorov a farieb sa tento rok zahalíme? Absolútnym hitom sú retro plavky, jemné prúžky alebo bodky, často vo vzájomných kombináciách. Po minuloročnom úspechu sa držia na špici aj výrazné grafické potlače inšpirované zvieracími vzormi. Dievčenskú nevinnosť alebo naopak exotickú energiu prinášajú kvetinové vzory. K tomu primiešajte svieže zdobenievolániky, koráliky alebo čipku a výsledkom je rafinovaný plážový outfit femme fatale. BEPON  predstavuje najsilnejšie trendy leta 2012.

 

La Dolce Vita – sladký retro štýl

Retro návraty do minulosti sú stále neuveriteľne populárne. Tento rok sa na pláž vyberte s vintage kabelkou, slameným klobúkom a klasikou z knižnice. S nostalgiou a hrdosťou spomínajte na rock’n’rollové 50-te, hippie 60-te alebo  uvoľnené 70-te roky. Ekvivalentom hitu prehliadkových mól – „sukienky“ peplum – je v plavkovej móde volánik na spodnom diele plaviek. Pre atmosféru alà Brigitte Bardot kombinujte s klasickým podprsenkovým strihom alebo s jednodielnou podprsenkou s upínaním na šiji. Nosia sa geometrické tvary, námornícke prúžky, sympatické bodky, vo farbách dominujú modrá, červená a pastelová azúrová či lososová ružová.

 

Divoká šelma

Oslavujte svoju zmyselnosť. Ďalším trendom tohtoročnej letnej sezóny sú sexi zvieracie vzory. Tak, ako na iných módnych kúskoch, aj na plavkách sa budú nosiť divoké potlače, a to v podobe tigra, leoparda, krokodíla, hada či páva. Výsledkom spojenia zvieracieho vzoru a moderných strihov je maximálna príťažlivosť. Trochu „divočiny“ určite nezaškodí, preto sa v obchode pokojne inšpirujte týmito nadčasovými vzormi, ktoré rozhodne nezmiznú z našich šatníkov ešte niekoľko sezón. Pre skvelý celkový dojem si na pláž pribaľte tuniku alebo ľahučké šaty v príbuzných tónoch.

 

Farebný ohňostroj

Toto leto objavujte svoju ženskosť. Keď sa ju naučíte správne „nosiť“, vaše sebavedomie zaplesá! Stavte na kvety, ktoré nikdy nezvädnú. Rozkvitnuté prehliadkové móla a aktuálna ponuka v obchodoch svedčia o tom, že kvetinový vzor je hitom sezóny. Evokuje uvoľnenú dovolenkovú atmosféru, podčiarkuje ženský pôvab, krásu a jemnosť. Rozkvitnite v plnej kráse aj vy. Jednoduchá rada, ako kvetiny kombinovať: čím útlejšiu postavu máte, tým menšie kvietky zvoľte. A naopak.

 

Stavte na kvalitu a dobrý strih

V lete sú práve plavky často jediným odevom, ktorý vypovedá o vašom štýle. Bez ohľadu na to, aké vzory či farebnosť si vyberiete, najviac o vašom vkuse prezradíte výberom kvalitných kúskov. Navyše, dnes už môžete strihy vrchného a spodného dielu ľubovoľne kombinovať podľa vašich predstáv a postavy. V predajniach BEPON si vyberú aj dámy so zaoblenými krivkami. V ponuke nájdete tiež celé plavky, tuniky či šaty. Želáme vám krásne slnečné leto s BEPONom!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.