Poľovnícka pochúťka |
||
Autor(ka) : Martina Jeníková Dátum a čas : 24.11.2001 02:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
½ kg zvyškov pečeného alebo vareného mäsa, ¼ kg jabĺk, 3 cibule, 3 lyžice masla, 12 varených zemiakov, mleté čierne korenie, soľ, 1 šálka vývaru | ||
½ kg zvyškov pečeného alebo vareného mäsa, ¼ kg jabĺk, 3 cibule, 3 lyžice masla, 12 varených zemiakov, mleté čierne korenie, soľ, 1 šálka vývaru Mäso nakrájame na tenké plátky. Jablká a cibuľu olúpeme a pokrájame a spolu opražíme na masle do zlatista. Okoreníme a osolíme. Do ohňovzdornej misy striedavo ukladáme vrstvy mäsa, zemiakov, jabĺk a cibule, poslednú vrstvu tvoria zemiaky. Zalejeme vývarom, navrch dáme malé kúsky čerstvého masla a v rúre upečieme do ružova. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |