Krásne a zdravé nohy počas leta s medicinálnou pedikúrou
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 9.7.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

V rámci krásy a príjemného relaxu, predstavuje salón Relax & Beauty therapy - rad služieb s profesionálnou starostlivosťou. Salón ponúka služby manikúry a nechtového dizajnu (ako aj poradenstva), medicinálnej pedikúry a klasicko-relaxačnej masáže. Vďaka vnímavému a citlivému prístupu personálu, môže klient vyskúšať rad procedúr, ktoré podtrhnú jeho jedinečnosť a originálny výsledok.

V rámci krásy a  príjemného  relaxu, predstavuje salón Relax & Beauty therapy  - rad služieb s profesionálnou starostlivosťou. Salón ponúka  služby  manikúry a nechtového dizajnu (ako aj poradenstva), medicinálnej pedikúry a  klasicko-relaxačnej masáže. Vďaka vnímavému a citlivému prístupu personálu, môže klient   vyskúšať rad procedúr, ktoré podtrhnú jeho jedinečnosť a originálny výsledok.

 

 

Pod pojmom medicinálna pedikúra  rozumieme odborné ošetrenie kože a nechtov na nohách. Je to bezbolestné a príjemné mechanické obrusovanie ako kože, tak aj nechtov. Vysoká technická úroveň zariadenia, vybavenia a vysokootáčkového prístroja s odsávaním s frézkami či už s diamantovými, nerezovými, keramickými a karbidovými zaručujú kvalitu práce a znižujú bezpečnostné riziká ošetrenia. Pre profesionálne využitie je nevyhnutná opakovaná dezinfekcia a samozrejmosťou je sterilizácia nástrojov.

 

Toto ošetrenie je vhodné pre všetky vekové kategórie v každom ročnom období. Pedikúra je určená od  tínedžerov až po seniorov, pre ženy aj mužov, športovcov a v neposlednom rade pre diabetikov.

Zákazník, ktorý príde prvý krát na pedikúru vysvetlíme postup ošetrenia. Pokiaľ pri diagnostike chodidiel zistíme onychomykózu, čo je infekčné ochorenie a je veľmi rozšírené na chodidlách, medzi prstami, na nechtoch, alebo bradavice doporučujeme neodkladné odborné vyšetrenie u kožného lekára. Deformity prstov alebo chodidiel rieši špecialista ortopéd.

 

Pri službách pedikúry používame prístroje a materiály, ktoré sú certifikované a schválené v rámci Európskej únie.

Proces poskytovania služby začína momentom kontaktu s potenciálnym zákazníkom, ktorý sa rozhodne využiť služby pedikúry. Požiadavku každého klienta zhodnotíme z pohľadu zdravotného stavu a jeho možnosťou využitia tejto služby. Čiže upozorníme klienta na možné kontraindikácie. Pri poskytovaní služieb postupujeme s prihliadnutím na zdravotné, hygienické, bezpečnostné a právne normy. Dodržiavame presne stanovené postupy práce pri pedikúre, masážach, i doplnkových služieb k pedikúre.

 

 

Po prehliadke chodidiel si pripravíme nohy k samotnej práci, použijeme jednorazové utierky na očistenie a  postriekame chodidlá dezinfekčným roztokom. Tento prostriedok s antimykotickým a antibakteriálnym účinkom necháme vyschnúť a vykonáme prehliadku chodidiel, kde sa zameriavame na zmeny na koži a nechtoch (kurie oká, mozole, praskliny, zarastené a deformované nechty, hyperkeratóza). Pred začatím obrusovania použijeme jednorazové rukavice a rúško na ochranu pred prachom. Začíname strihaním alebo zabrusovaním nechtov. Pomocou špeciálnych frézok rôznych veľkostí obrúsime nechtové platničky a valy od kože a rohoviny. Pri zarastených nechtoch zisťujeme v akej hĺbke a kvalite sú nechty, podľa toho zvolíme postup výbrusu a frézky. Ďalšou fázou je znižovanie nechtov do potrebného tvaru, nakoniec dohladíme popraskané okraje po obvode. Zaguľatíme špičky a opticky vyrovnáme nechty. Postupne pokračujeme na odstránení kurích ôk, pomocou guľových frézok, odstránime mozole, praskliny či už povrchové alebo hĺbkové, obrusujeme hyperkeratózu, pri obrusovaní sa používajú frézky s hrubou zrnitosťou a nakoniec sa chodidlo dohladí jemnejšou brúskou. Prístroj pri celom ošetrení svojimi otáčkami vyvoláva jemné vibrácie, ide teda o nepriamu formu masáže.

Nakoniec sa zvolí kvalitný krém, pena, gél vhodný na daný typ pokožky a púder, ktorý fixuje krém na pokožke. Príjemný je aj parafínový teplý zábal v zimných mesiacoch.

Klasicko - relaxačnou masážou chodidiel, ktorá je ukončením pedikúry, príjemnou hudbou a aromaterapiou spríjemníme celú procedúru.   

 

 

Kontakt:    Relax&Beauty therapy/Facebook

 

Kontakty: 0911/998 591,  0904/ 270 104, Helena Ančincová

 

Adresa prevádzky

Relax & Beauty therapy s.r.o.

Tehelná 25, Bratislava



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.