Kuracie trikrát inak
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 1.8.2012 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou

Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou

 

Čas prípravy: 15 minút

Čas verenia: 20 minut

Čo potrebujete:

600g kurací pŕs

3 lyžice olivového oleja

200g kokteilových rajčín

20ml smotany

1 kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu

Postup:

Kuracie prsia nakrájame na rezance a ošmahneme na olivovom oleji. Pridáme na polovicu nakrájané koktejkolé rajčiny a jeden kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu. Prilejeme smotanu a krátko  prehrejeme. Podávame napríklad s ryžou.

 

 

Kuracie rizoto

 

Čas prípravy: 10 minút

Čas varenia: 20 minút

Čo potrebujeme:

250g ryže

1 cibuľu

200g zeleninovej zmesi

200g kuracích pŕs

2 PL sójovej omáčky

Ogerano

Soľ

Strúhaný syr

1 kalíšok Maggi Gurmánskeho  kuracieho bujónu

Postup:

Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na rozpálenom oleji. Pridáme mäso nakrájané na rezance a chvíľu restujeme. Potom pridáme zeleninovú zmes a všetko spolu ďalej pár minút restujeme. Dochutíme sójovou omáčkou a 1 kalíškom Maggi Gurmánskeho kuracieho bujónu. Podlejeme vodou, pridáme ryžu a dusíme 15-20 minút. Podávame posypané syrom.

 

 

Kuracie rezance s kapustou

 

Čas prípravy: 15 minút

Čas varenia: 20 minút

Čo potrebujeme:

600g kuracích pśr

50g kapusty

3PL olivového oleja

1 cibuľu

1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu

Postup:

Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na panvici na olivovom oleji. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, nakrájanú kapustu a 1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu a usmažíme domäkka. Podávame s ryžou alebo zemiakmi.

 

 

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.