Kuracie trikrát inak |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 1.8.2012 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou | ||
Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou Čas prípravy: 15 minút Čas verenia: 20 minut Čo potrebujete: 600g kurací pŕs 3 lyžice olivového oleja 200g kokteilových rajčín 20ml smotany 1 kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu Postup: Kuracie prsia nakrájame na rezance a ošmahneme na olivovom oleji. Pridáme na polovicu nakrájané koktejkolé rajčiny a jeden kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu. Prilejeme smotanu a krátko prehrejeme. Podávame napríklad s ryžou. Kuracie rizoto Čas prípravy: 10 minút Čas varenia: 20 minút Čo potrebujeme: 250g ryže 1 cibuľu 200g zeleninovej zmesi 200g kuracích pŕs 2 PL sójovej omáčky Ogerano Soľ Strúhaný syr 1 kalíšok Maggi Gurmánskeho kuracieho bujónu Postup: Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na rozpálenom oleji. Pridáme mäso nakrájané na rezance a chvíľu restujeme. Potom pridáme zeleninovú zmes a všetko spolu ďalej pár minút restujeme. Dochutíme sójovou omáčkou a 1 kalíškom Maggi Gurmánskeho kuracieho bujónu. Podlejeme vodou, pridáme ryžu a dusíme 15-20 minút. Podávame posypané syrom. Kuracie rezance s kapustou Čas prípravy: 15 minút Čas varenia: 20 minút Čo potrebujeme: 600g kuracích pśr 50g kapusty 3PL olivového oleja 1 cibuľu 1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu Postup: Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na panvici na olivovom oleji. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, nakrájanú kapustu a 1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu a usmažíme domäkka. Podávame s ryžou alebo zemiakmi. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |