Biely poklad v čokoládovej tyčinke ORION
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 8.10.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Krása farebnej jesene sa maličkými krokmi stále viac a viac približuje a lúče zubatého slniečka už len pomaly vykúkajú spoza tmavých oblakov. Obohaťte svoje všedné dni a doprajte si biely poklad v čokoládovej tyčinke ORION. Vychutnajte si radosti babieho leta plnými dúškami a oslaďte si ho Ledovými Kaštanmi v bielej čokoláde!

Krása farebnej jesene sa maličkými krokmi stále viac a viac približuje a lúče zubatého slniečka už len pomaly vykúkajú spoza tmavých oblakov. Obohaťte svoje všedné dni a doprajte si biely poklad v čokoládovej tyčinke ORION. Vychutnajte si radosti babieho leta plnými dúškami a oslaďte si ho Ledovými Kaštanmi v bielej čokoláde!

Snúbenie sa kakaovej a orieškovej náplne poliatej lahodnou bielou čokoládou - to je tyčinka Ledové Kaštany v bielej čokoláde. Ak nedáte dopustiť na skvelú chuť tejto obľúbenej čokoládovej tyčinky, určite oceníte, že od septembra si ju už môžete dopriať kedykoľvek a kdekoľvek!

Jedinečná chuť, ktorá vás bez váhania dostane! Súzvuk famóznych chutí bielej čokolády s kakaovoorieškovou náplňou sa rozplynie na jazyku s ľahkosťou vánku. Táto lahodná harmonická chuť dodá všedným jesenným dňom nádych plný pohodových chvíľ a jedinečných zážitkov.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.