Vaša šálka kávy
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 12.10.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Labužníci, ktorí si dokážu dokonale vychutnať šálku kvalitnej kávy, vedia, že za týmto nápojom nemusia chodiť iba do kaviarne. Kvalitný domáci kávovar zaručí dokonalý pôžitok z kávy i doma. Vďaka nemu si parametre prípravy svojej obľúbenej kávy nastavíte úplne podľa svojich predstáv, druhu a požadovanej intenzity chuti.

Labužníci, ktorí si dokážu dokonale vychutnať šálku kvalitnej kávy, vedia, že za týmto nápojom nemusia chodiť iba do kaviarne. Kvalitný domáci kávovar zaručí dokonalý pôžitok z kávy i doma. Vďaka nemu si parametre prípravy svojej obľúbenej kávy nastavíte úplne podľa svojich predstáv, druhu a požadovanej intenzity chuti. Zvolíte si aj stupeň namletia od veľmi jemného až po hrubý, množstvo namletej kávy, teplotu sparenia či množstvo vody pre váš obľúbený nápoj – espresso, kapučíno, cafe latte alebo latte macchiato, ako aj kávu bez kofeínu. Pre perfektné espresso disponuje kvalitný kávovar aj ohrievacou plochou na šálky. Voľne stojace kávovary Miele predstavujú skvelú alternatívu pre užívateľov, ktorí nedisponujú dostatkom miesta pre zabudovateľný kávovar, no napriek tomu si chcú vychutnať lahodnú kávu v pohodlí svojho domova.

Podľa odborníkov na kávu je vhodné k čistej káve podať aj pohár vody. Slúži totiž na vyrovnanie pH v ústach a piť by sa mala ešte pred konzumáciou kávy.

Ak chcete byť dokonalý hostiteľ, mali by ste ponúknuť nielen vodu, ale aj jej rôzne varianty od jemne sýtenej až po perlivú. Stačí vám čerstvá pitná voda: nasýtiť nápoj podľa vlastného gusta pomôžu prístroje SodaStream – najnovší dizajnový prístroj SOURCE umožňuje sledovať proces a intenzitu sýtenia prostredníctvom LED displeja.

Pôžitok z kávy a vysoký komfort obsluhy

Spoločnosť Miele predstavuje nový špičkový model voľne stojaceho kávovaru CM 5200. Komfortne si pripravíte kapučíno a latte macchiato jediným stlačením tlačidla (One-Touch). Ak si želáte, zároveň do dvoch šálok alebo pohárov. O dôkladnú hygienu sa stará plnoautomatické preplachovanie dýz na mlieko.

Aby sme poskytli milovníkom kávy nielen perfektný pôžitok z chuti, ale aj vysoký komfort obsluhy, bol špičkový model CM 5200 výrazne vylepšený. Espreso, kávu, kapučíno a latte macchiato pripravíte jediným stlačením priameho tlačidla. Ďalšími možnosťami sú mliečna káva caffè latte, horúce mlieko, mliečna pena alebo horúca voda. Ak chcete pripraviť dva rovnaké nápoje naraz, jednoducho dvakrát stlačíte tlačidlo štart. Individuálne nastavíte aj množstvo namletej kávy, teplotu sparenia, predsparenie a programovanie množstva podľa osobných preferencií.

Prístroj CM 5200 presvedčí vďaka príjemne jednoduchému čisteniu v podobe plnoautomatického preplachovania dýz na mlieko priamo z vodnej nádržky. Nie je teda potrebné používať externé zásobníky ani čistiace prostriedky. Čistenie sa spustí automaticky po vypnutí prístroja, ak ste pripravovali špeciality z mlieka. K dispozícii je aj funkcia preplachovanie ručne v menu. Aby v zariadení nezostávali vodné usadeniny, prístroj následne prečistí trysku na mlieko aj parou. Dôkladné čistenie sa odporúča len raz do týždňa. Pritom sa cappuccinatore a tryska na mlieko veľmi jednoducho odoberú a umyjete ich v umývačke riadu.

Okrem klasického bieleho a čierneho prevedenia ponúka Miele kávovar CM 5200 aj v limitovanej edícii v striebornom prevedení Silver Edition.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.