LENTILKY sa ukryli v Mikulášovi!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 8.11.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pokiaľ stále váhate, čím naplníte mikulášske balíčky vašich ratolestí, máme pre vás skvelé riešenie. Čokoládový Mikuláš ORION pripravil pre deti prekvapenie v podobe malého medvedíka, v ktorom objavia obľúbené LENTILKY. Len si predstavte ich nadšenie, keď v jednej čokoládovej figúrke nájdu aj druhú!

Pokiaľ stále váhate, čím naplníte mikulášske balíčky vašich ratolestí, máme pre vás skvelé riešenie. Čokoládový Mikuláš ORION pripravil pre deti prekvapenie v podobe malého medvedíka, v ktorom objavia obľúbené LENTILKY. Len si predstavte ich nadšenie, keď v jednej čokoládovej figúrke nájdu aj druhú!

 

Dobrosrdečný Mikuláš s hustou bielou bradou a veľkým vrecom na pleci v spoločnosti nezbedného čerta a usmievavého anjel sú súčasťou tradície. Tá motivuje všetky deti k tomu, aby si očistili čižmy a dali ich do okna. Dobre vedia, že táto jedinečná trojica odmeňuje dobré deti a naopak tým neposlušným nedá nič. Pokiaľ premýšľate, čo nedočkavým deťom do čižmičky nadeliť, pribaľte im k nádielke Mikuláša od tradičného českého výrobcu čokolád ORION. Vďaka jedinečnému konceptu figúrky vo figúrke tak deti dostanú hneď dve čokoládové postavičky naraz!

 

S menom sv. Mikuláša sa spája legenda, ktorá slovenskú tradíciu ukladania čižiem do okien a čakanie na sladkú odmenu započala. Podľa nej sv. Mikuláš položil do okna chudobného muža 3 mešce so zlatom a tým zachránil jeho 3 deti. Od tej doby sa ctí zvyk obdarovať na Mikuláša práve deti. Tie dnešné sa na sviatok tešia hlavne kvôli záplave dobrôt a LENTILKY vždy patrili k tým najobľúbenejším. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa nimi nechal inšpirovať aj tohtoročný Mikuláš, ktorý ich v sebe ukryl do malého čokoládového medvedíka.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.