Obľúbené hranolčeky v novom šate |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 23.11.2012 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Všetci milujeme chvíle strávené v kruhu svojich blízkych, rodiny a priateľov. V zhone každodenných povinností nás spája dobré jedlo a spoločné stolovanie. Ak chcete pripraviť chutný a rýchly obed alebo večeru, máme pre vás tip v podobe vašich obľúbených hranolčekov od McCain. Teraz prichádzajú v novom rodinnom balení za skvelú cenu. Vybrať si môžete z troch druhov My Fries na každú príležitosť. V ponuke sú vlnkované vhodné na večeru s priateľmi, klasické k rodinnému obedu alebo extra dlhé na lahodné chrumkanie s vaším obľúbeným dipom. | ||
Všetci milujeme chvíle strávené v kruhu svojich blízkych, rodiny a priateľov. V zhone každodenných povinností nás spája dobré jedlo a spoločné stolovanie. Ak chcete pripraviť chutný a rýchly obed alebo večeru, máme pre vás tip v podobe vašich obľúbených hranolčekov od McCain. Teraz prichádzajú v novom rodinnom balení za skvelú cenu. Vybrať si môžete z troch druhov My Fries na každú príležitosť. V ponuke sú vlnkované vhodné na večeru s priateľmi, klasické k rodinnému obedu alebo extra dlhé na lahodné chrumkanie s vaším obľúbeným dipom. Zlatožltá klasika Kto by odolal vôni čerstvo pripravených hranolčekov? Sú chrumkavé, majú pravú zemiakovú chuť a sú výbornou alternatívou na prípravu rýchleho a plnohodnotného jedla, keď práve nemáte čas na jeho dlhé vyváranie. Vaše obľúbené Klasické hranolky od McCain teraz prichádzajú v novom šate. My Fries sú v ponuke vo výhodnom kilovom balení pre celú rodinu. Hranolčeky tak máte v mrazničke vždy po ruke. My Fries, tak ako aj ostatné hranolčeky od McCain, sú vyrobené len z dvoch prírodných zložiek – zemiakov a zmesi kvalitných slnečnicových olejov. Zemiaky sú pritom hlavnou surovinou, tvoria viac ako 90 % hranolčekov. Ako pripravíte My Fries najlepšie? Veľmi jednoducho! Potrebujete k tomu len panvicu alebo fritézu. Vložte ich do horúceho oleja a po piatich minútach budú vaše hranolčeky do zlatista prepečené. Prekvapte svojich blízkych a pripravte ich pre celú rodinu. Nemusíte sa báť, že ich nebude dostatok. V kilovom balení nájdete hranolčeky pre všetkých. My Fries na každú príležitosť Chcete pripraviť svojim priateľom príjemný večer u vás doma? Okrem príjemnej hudby ich prekvapte aj chutnou večerou. My Fries Crincle s vlnkovaným dizajnom budú vaši hostia milovať. Vďaka ich tvaru sú veľmi chrumkavé a navodia tú správnu atmosféru zábavy. Vyberáte prílohu k rodinnému obedu? Stavte na dobrú klasiku. My Fries Classic zvoľte k mäsitému, bezmäsitému jedlu aj k šalátom. Menu s krehkými hranolčekmi bude zaručene chutiť všetkým. Máte radi večerné chrumkanie chutných snackov pri dobrom filme? Vyskúšajte My Fries Julienne. Extra dlhé a chrumkavé hranolčeky si môžete namáčať do vašich obľúbených dipov a vychutnávať atmosféru večernej pohody. Ako pripraviť plnohodnotné jedlo pre celú rodinu rýchlo, chutne a navyše cenovo výhodne? Prinášame vám tip v podobe jednoduchého a pritom netradičného receptu. Chrumkavé kuracie stehienka v omáčke s cukinou v kombinácii s obľúbenými hranolčekmi My Fries Classic potešia vaše chuťové poháriky. Kuracie stehienka v ananásovej omáčke s cukinou Recept na 4 porcie. Prísady: 3 lyžičky oleja 1 lyžička mletej sladkej papriky 1 balenie My Fries Classic 340 g ananásu (čerstvého alebo z konzervy) 2 malé cibule 150 g kečupu ½ lyžičky kari korenia 5 malých cukín soľ čierne korenie Príprava hranolčekov: Olej vo fritéze predhrejeme na 175 °C. Do polovice naplnený košík hranolčekmi My Fries Classic smažíme asi 5 minút do zlatista. Tie isté hranolčeky môžeme pripraviť aj v panvici. Do predhriateho oleja rovnomerne hranolčeky rozložíme a smažíme na miernom plameni, kým hranolčeky nadobudnú zlatožltú farbu. Počas pečenia ich niekoľkokrát obrátime. Príprava mäsa a omáčky
Cibuľu ošúpeme a narežeme na veľké kocky. Na kúsky pokrájame aj ananás a všetko následne zmiešame s kečupom a kari korením, až kým masa nebude pripomínať pyré. Dochutíme soľou a čiernym korením.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |