Grilovaný kozí syr, carpacio z čerstvej červenej repy s rukolovým šalátikom na Racio Toaste
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 7.12.2012 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Červenú repu očistíme a narežeme na tenké plátky.

4 porcie

Doba prípravy: cca 20 minút

 

Potrebujeme:

  • 1 balenie Toast RACIO
  • 160 g plátkov kozieho syra
  • 1 červenú repu
  • 2 dcl červeného vína
  • 25 g cukru
  • rozmarín
  • mleté čierne korenie
  • rukolu
  • soľ
  • olivový olej
  • vínny ocot

 

Postup:

  1. Červenú repu očistíme a narežeme na tenké plátky.
  2. Zalejeme ich prevarenou marinádou, ktorú pripravíme z červeného vína, cukru, rozmarínu a mletého korenia. Necháme ich marinovať jeden deň.
  3. Plátky repy odkvapkáme a kladieme na Racio Toast. Na repu ukladáme plátky kozieho syra, ktoré sme sprudka opiekli na panvici s olivovým olejom. Navrch položíme rukolu dochutenú olivovým olejom, soľou, korením a vínnym octom.
  4. Vínnou marinádu dozdobíme hotovú porciu.  

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.