Nič nie je lepšie ako Pur!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 5.12.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Povedzme si to otvorene, umývanie riadu nepatrí k najobľúbenejším činnostiam. Preto je každý kvalitný pomocník, ktorý jeho priebeh zjednoduší a urýchli, rozhodne vítaný. Riešenie teraz prichádza v podobe inovovaného prostriedku na umývanie riadu Pur 3xAction od spoločnosti Henkel Slovensko. Táto novinka zo známeho radu čistiacich prostriedkov sa môže pochváliť novým, kvalitnejším zložením s trojitým účinkom, ktoré je až o 50 % hustejšie a viditeľne silnejšie pri odstraňovaní pripálených zvyškov jedla.

Povedzme si to otvorene, umývanie riadu nepatrí k najobľúbenejším činnostiam. Preto je každý kvalitný pomocník, ktorý jeho priebeh zjednoduší a urýchli, rozhodne vítaný. Riešenie teraz prichádza v podobe inovovaného prostriedku na umývanie riadu Pur 3xAction od spoločnosti Henkel Slovensko. Táto novinka zo známeho radu čistiacich prostriedkov sa môže pochváliť novým, kvalitnejším zložením s trojitým účinkom, ktoré je až o 50 % hustejšie a viditeľne silnejšie pri odstraňovaní pripálených zvyškov jedla.

Nová, silnejšia a ultra hustá receptúra inovovaného Puru 3xAction v sebe dokonale spája silný čistiaci účinok, schopnosť odstrániť nepríjemný zápach a extra bohatú penu, ktorá na špongii vydrží dlhšie. Vďaka tomu efektívne rozpúšťa mastnotu a odolné pripálené nečistoty. Poháre, taniere i hrnce tak budú priam žiariť čistotou a dokonale sa lesknúť. A práve to od svojho obľúbeného prostriedku na umývanie riadu spotrebitelia očakávajú.

Nový Pur 3xAction je v ponuke v troch variantoch - Lemon s osviežujúcou vôňou citrónu, Apple s vôňou jabĺk a Hygiene Fresh pre hygienicky svieži a čistý riad. Všetky tri varianty majú ultra husté zloženie, ktoré je až o 50 % hustejšie ako kedykoľvek predtým. Odborníci značky Pur ešte k tomu navýšili obsah aktívnych látok v receptúre variantu Pur 3xAction Lemon a urobili ho najsilnejším a najúčinnejším prostriedkom z radu Pur na odstraňovanie odolných pripálených nečistôt.

Každá kvapka nového Puru 3xAction sa stane vítanou pomocou v boji proti najodolnejšej nečistote. Aj keď nemáte po ruke armádu pomocníkov, nový Pur 3xAction ponúka všetko, čo potrebujete k dokonale čistému riadu.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.