Samsung predstavuje nové portfólio chladničiek pre rok 2013
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 13.12.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Samsung, popredný výrobca a oceňovaný inovátor spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov, predstavila nové portfólio chladničiek, ktoré sa začnú predávať v priebehu januára na slovenskom trhu. Nové modely majú označenie 3050 a French Door. Oba spájajú technológie True No Frost a digitálny invertorový kompresor.

Spoločnosť Samsung, popredný výrobca a oceňovaný inovátor spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov, predstavila nové portfólio chladničiek, ktoré sa začnú predávať v priebehu januára na slovenskom trhu. Nové modely majú označenie 3050 a French Door. Oba spájajú technológie True No Frost a digitálny invertorový kompresor.

 

„Hlavným dôvodom pre využitie oboch technológií je pozitívna spätná väzba od zákazníkov, ktorých názor je u nás vždy na prvom mieste. Na technológii True No Frost oceňujú najmä to, že sa v chladničkách nevytvára námraza, vďaka čomu zostávajú uskladnené potraviny dlhšie v stave, v akom boli zakúpené a  navyše si nemusia robiť starosti s pravidelným rozmrazovaním. Zároveň nám potvrdzujú, že chladničku s technológiou No Frost nie je nutné zvnútra tak často umývať. Dôvodom je nízka vlhkosť, ktorá čiastočne  zanáša police a v podstate celý interiér. Námraza, ktorá sa tvorí v chladničkách bez tejto technológie, dokonca spôsobuje zvýšenie jej spotreby. Pri námraze s hrúbkou pol centimetra až o 10 %,“ uviedol Michal Kollár, produktový manažér divízie domácich spotrebičov zodpovedný za portfólio chladničiek Samsung. „Využitie digitálneho invertorového kompresora prispieva k energeticky úspornejšiemu chodu chladničky, ktorý je tak navyše ekologickejší a tichší. Kvalitnému technologickému spracovaniu kompresora veríme natoľko, že na neho poskytujeme až 10-ročnú záruku“ dodal.

 

Maximálny objem – French Door

Model French Door je vybavený aj technológiou Space Max, vďaka ktorej je možné použiť menšiu hrúbku opláštenia chladničky. Vonkajšie rozmery tak zostávajú nezmenené a chladnička ponúka veľký úložný priestor. V prípade tohto modelu ide až o 520 litrov. K praktickému a jednoduchému chladeniu potravín prispieva aj špeciálna zásuvka CoolSelect Pantry ponúkajúca niekoľko módov, ktoré nastavia teplotu podľa typu uskladnených potravín. Na výber je napríklad Soft Freeze  (-5 °C) pre skladovanie čerstvého mäsa, hydiny a rýb, alebo režim Quick Cool, ktorý zaistí perfektne vychladené nápoje. Jedným z benefitov je celková šírka chladiaceho priestoru, do ktorého sa zmestí aj väčší podnos, napríklad s tortou.

 

Efektívne využitie priestoru – 3050

Chladničky z modelového radu 3050 sú navrhnuté podľa filozofie Space Designer, ktorá je zameraná na efektívne využitie priestoru a na rôzne praktické vymoženosti, ktoré nám uľahčujú každodenné používanie. K takým patrí napríklad výsuvná polička Easy Slide, vďaka ktorej vyberiete jedlo oveľa jednoduchšie. Praktickou je určite aj prenosná nádoba Grab´n Go, v ktorej môžete mať uložené dresingy a omáčky. Poličky vo dverách boli navyše rozšírené až na 13 cm, takže uskladnenie aj väčších fliaš už nebude problémom.

 

Oba modely sú navyše navrhnuté v modernom a elegantnom dizajne, vďaka čomu sa hodia do akejkoľvek kuchyne,“ uviedol Kollár.

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.