Fennel – osviežújúca novinka z Thajska
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 17.12.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Aktuálna novinka, značka Fennel prichádza na slovenský trh s jedinečným produktom telovým maslom v troch rôznych podobách.

Aktuálna novinka, značka Fennel prichádza na slovenský trh s jedinečným produktom telovým maslom v troch rôznych podobách.

Fennel telové maslo avokádo a oliva.

Telové maslo má antibakteriálne účinky, dokonale hydratuje pokožku. Obsah avokáda v telovom kréme zabezpečuje hojivosť a olivový olej zabraňuje stárnutiu pokožky. Vďaka obsahu bambuckého masla aj suchá a podráždená pokožka ostane hebká a vláčna. 


 

Fennel telové maslo divoká orchidea.

Fennel s divokou orchideou má ultra spevňujúce a zároveň zjemňujúce účinky. Vďaka divokej orchidei, ktorá je považovaná za symbol mladosti má aj hydratačné vlastnosti. Svieža kvetinová vôňa zotrvá na pokožke dlhú dobu.

 

 

Fennel telové maslo kokos.

Obsahuje kokosový olej, ktorý pôsobí ako prírodný antioxidant bojujúci proti voľným radikálom a spomaľujúci proces starnutia. Vitamín E vo Fennel telovom masle kokos podporuje regeneráciu pokožky a zabraňuje strate vlhkosti.


 

 

Fennel
Kozmetická značka Fennel pochádza z exotického Thajska. Produkty značky Fennel sa starajú o svieži a zdravý vzhľad pokožky. Značka Fennel bola založená v roku 1975 v Thajsku a v súčastnosti sa distribuuje do viac ako 30 krajín sveta.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.