Nebojte sa zažiariť
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 17.1.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Sezóna plesov je v plnom prúde a nestratiť sa v konkurencii nádherných rób môže byť niekedy naozaj náročné. Nebojte sa preto vyniknúť a pri voľbe šiat vsaďte na odvahu a originalitu! Buďte ako Anna Ghannamová, ktorá žiari v lososovoružovej večernej róbe z dielne módnej návrhárky Andrey Paldan.

Sezóna plesov je v plnom prúde a nestratiť sa v konkurencii nádherných rób môže byť niekedy naozaj náročné. Nebojte sa preto vyniknúť a pri voľbe šiat vsaďte na odvahu a originalitu! Buďte ako Anna Ghannamová, ktorá žiari v lososovoružovej večernej róbe z dielne módnej návrhárky Andrey Paldan.

 

Nádherné šaty sú kombináciou hodvábneho saténu a neobvyklej čipky bohato zdobenej korálkami, flitrami a zlatými niťami. „Anka si túto krásnu čipku doniesla až z Dubaja a keďže je naozaj noblesná, rozhodli sme sa ju použiť práve na túto krásnu róbu,“ prezrádza detaily zákulisia tvorby šiat módna návrhárka. Andrea Paldan oblieka viaceré slovenské osobnosti a jej šaty žiaria na každej spoločenskej udalosti. Originálnu čipku nechala vyniknúť v jednoduchej ženskej siluete s dominujúcim detailom z hodvábnych saténových stúh a 3D fragmentov čipky. Perfektná však musí byť každá maličkosť. Decentné rukáviky preto Anne ako pravej dáme elegantne zahaľujú plecia a celkový styling dopĺňajú perlové šperky, saténová kabelka a vo vlasoch malý klobúčik, tzv. fascinátor.

 

Anna Ghannamová si bude počas tohtoročnej sezóny svoje spoločenské „povinnosti“ plniť naozaj intenzívne. Čakajú ju až štyri plesy a podľa plesového bontónu sa na nich objaví v štyroch rôznych večerných róbach. Všetky jej tohtoročné šaty, vrátane spoločenských klobúčikov a stylingu, pochádzajú práve od návrhárky Andrey Paldan. Nechajte sa aj vy inšpirovať jej skvelým štýlom!

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.