Z darov prírody
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 18.1.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pre mnohých z nás predstavujú módne doplnky neodmysliteľnú súčasť outfitu. Ak sú vhodne zvolené, oživia každý model. Ich prírodný pôvod nám navyše dodá energiu a originalitu.

Pre mnohých z nás predstavujú módne doplnky neodmysliteľnú súčasť outfitu. Ak sú vhodne zvolené, oživia každý model. Ich prírodný pôvod nám navyše dodá energiu a originalitu.

Módna značka BUSHMAN sa zameriava na predovšetkým na kreatívnu tvorbu dámskeho a pánskeho oblečenia. Zaujímavé a nevšedné sú však aj doplnky tejto značky. Vyznačujú sa prírodným pôvodom a príjemným dizajnom.

Náramok RED SEED

Trendy výrazný náramok je vyrobený zo semienok stromu Adenanthera Pavonina - Red Sandalwood. Červené extrémne tvrdé semená v tvare šošovice sú v Karibiku známa ako korálky "jumbie". Používajú sa pri výrobe náhrdelníkov či ozdôb a výťažky z nich preukázali protizápalové a analgetické účinky. Náramok teda nielenže svoju nositeľku zdobí, ale ju i svojim spôsobom chráni.

Náramok GREY SEED

Tento vyslovene jemný náramok sa hodí na každú príležitosť. Vyrába sa zo semien rastliny Imfibinga, ktorá je pestovaná pozdĺž riek v severnej časti Južnej Afriky. Semená, ktorým sa inak hovorí aj Jobove slzy, možno nájsť na rastlinách v zime, v lete je ich nedostatok. Perlovo biele oválne koráliky sa používajú na výrobu ružencov, náhrdelníkov a iných šperkov.

Náramok JACARANDA

Originálny náramok z jakarandového dreva - prispôsobivý každej ruke. Strom Jakaranda (jacaranda mimosifolia) rastie vo vlhkých tropických a subtropických oblastiach a doslova vás ohúri krásnymi modrými kvetmi. Drevo je svetlo-sivé až belavé, často používané pri rezbárskych prácach.

Náhrdelník COCO LAVA OSTRICH

Ručne vyrobený náhrdelník z palmového dreva doplnený o komponenty z lávových korálikov a škrupiny z pštrosích vajec. Doplní každý ležérny outfit.

Šatka OKE, Sandy Brown

Jemná bavlnená šatka v plátnovej väzbe. Potlač so zvieracím motívom.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.