Valentínske čokoládové pokušenie ORION
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.1.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Svätý Valentín síce nepatrí k pôvodným slovenským sviatkom, ale prečo si nespríjemniť mrazivý februárový deň a nepripraviť pre našich blízkych skvelé čokoládové prekvapenie? Na tento sviatok si ORION pripravil dve sladké novinky nielen pre zamilovaných:

Svätý Valentín síce nepatrí k pôvodným slovenským sviatkom, ale prečo si nespríjemniť mrazivý februárový deň a nepripraviť pre našich blízkych skvelé čokoládové prekvapenie? Na tento sviatok si ORION pripravil dve sladké novinky nielen pre zamilovaných:

 

ORION LENTILKY Srdce

ORION LENTILKY Srdce urobia radosť vašim najbližším a vyčarí úsmev na tvári nielen zamilovaným dvojiciam, ale i rodičom a priateľom. Ukážte im, že Vám na nich naozaj záleží a že si valentínske srdiečko zaslúžia. Kvalitná čokoláda ORION ukrýva obľúbené ružové, červené a fialové LENTILKY.

 

MODRÉ Z NEBA Srdce

Povedzte svojim blízkym, že ich máte radi tým najsladším spôsobom. Darujte im MODRÉ Z NEBA Srdce. Otvorte svojmu Valentínovi srdce plné jemného čokoládového pokušenia a užite si sladkú chvíľku so starostlivo vybranými pralinkami. Spoločným zamilovaným maškrtením valentínska romantika len začína . . .



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.