Privítajte kúpačov veľkonočnými vajíčkami plnými tej najlepšej čokolády
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 24.2.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

S Veľkou nocou sa spájajú ľudové zvyky, ktoré sa na Slovensku dodnes dodržiavajú. Šibanie korbáčom či oblievanie vodou má dievčatám a ženám zabezpečiť zdravie na celý ďalší rok. Tradičnou odmenou pre šibačov alebo kúpačov sú veľkonočné vajíčka symbolizujúce zrod nového života.

S Veľkou nocou sa spájajú ľudové zvyky, ktoré sa na Slovensku dodnes dodržiavajú. Šibanie korbáčom či oblievanie vodou má dievčatám a ženám zabezpečiť zdravie na celý ďalší rok. Tradičnou odmenou pre šibačov alebo kúpačov sú veľkonočné vajíčka symbolizujúce zrod nového života. O čo väčšiu radosť vyvolajú, ak sú plné chutnej a kvalitnej čokolády! Spoločnosť Wrigley na Veľkú noc prináša svojim slovenským zákazníkom spojenie, ktoré poteší veľkých aj malých. Veselé veľkonočné vajíčka ukrývajú obľúbenú čokoládovú maškrtu. Mix čokoládových tyčiniek Celebrations či skvelé čokoládové cukríky M&M´s pohladia nielen chuťové poháriky, ale ich štýlové balenie podčiarkne tú pravú sviatočnú veľkonočnú atmosféru.

 

Spoločnosť Wrigley úspešne pokračuje na Slovensku v ponuke sezónnych produktov. Po veľmi úspešnom uvedení prvej špeciálnej vianočnej ponuky prináša svojim zákazníkom novinky aj na Veľkú noc. Hravé balenia obľúbených čokoládových produktov rozveselia každú domácnosť a kvalitnou čokoládou potešia aj tie najmaškrtnejšie jazýčky Ak hľadáte ideálny darček pre všetkých kúpačov, na výber máte veľkonočné balenie M&M´s alebo Celebrations. Každý je v dvoch variantoch, ktorými určite trafíte do čierneho.

 

Milovníkov značky M&M´s určite poteší veľkonočné vajíčko s ich obľúbenými čokoládovými cukríkmi. Vybrať si môžete z dvoch variantov. Prvý ponúka pražené arašidy obalené v jemnej mliečnej čokoláde. Pre tých, ktorí uprednostňujú len čokoládu je pripravený variant „Čoko“. Oba sú k dispozícii v 235 g balení. V jeho vnútri sa skrývajú cukríky v šiestich farebných variáciách, ktoré sa ideálne hodia k Veľkej noci. M&M´s cukríky sú vo forme žltého a hnedého vajíčka, ktoré môže slúžiť ako Veľkonočná dekorácia.

 

Druhým veľkonočným prekvapením pre malých aj veľkých šibačov a kúpačov je balenie Celebrations. Čaká ich v ňom mix 8 čokoládových tyčiniek v mini formáte Každý si tak bude môcť dopriať svoju jedinečnú čokoládovú tyčinku a podeliť sa o rozmanité chute s rodinou a priateľmi. Oslavovať Veľkú noc s najbližšími môžete s väčším balením Celebrations 246 g v podobe červeného plastového vajíčka. Bude dostupné aj menšie 200 g balenie.

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.