Spojenie mlieka s jogurtovou kultúrou a Bifidus ActiRegularis |
||
Autor(ka) : Gabika Dátum a čas : 15.2.2013 00:00 Kategória : Výživa WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Nový prírastok v rodine Activia bielych jogurtov svojou hustou konzistenciou a jemne nakyslou chuťou osloví spotrebiteľov, ktorí hľadajú hustý a napriek tomu nízkotučný jogurt. Je vyrobená tradičnou metódou zrenia priamo v tégliku z kvalitného polotučného mlieka (1,5 % tuku), jogurtovej kultúry a Bifidus ActiRegularis. Nová Activia biela zrejúca v tégliku tak okúzli nielen chuťové poháriky, ale poteší aj vaše bruško. | ||
Nový prírastok v rodine Activia bielych jogurtov svojou hustou konzistenciou a jemne nakyslou chuťou osloví spotrebiteľov, ktorí hľadajú hustý a napriek tomu nízkotučný jogurt. Je vyrobená tradičnou metódou zrenia priamo v tégliku z kvalitného polotučného mlieka (1,5 % tuku), jogurtovej kultúry a Bifidus ActiRegularis. Nová Activia biela zrejúca v tégliku tak okúzli nielen chuťové poháriky, ale poteší aj vaše bruško. Prirodzené zrenie jogurtu u vás doma Technológia fermentácie v tégliku je založená na zrení jogurtu priamo v jeho obale. Pri využití tejto metódy sa do mlieka pridáva jogurtová kultúra a spolu sa ihneď stáčajú do obalu, v ktorom prebieha fermentácia - zrenie. Štruktúra takto vyrobeného jogurtu je hustá s lahodne jemnou nakyslou chuťou. Druhou, v súčasnej dobe i častejšie využívanou možnosťou výroby jogurtov je technológia, kedy fermentácia prebieha v procesnom tanku. Jogurt je balený do obalu až po fermentácii a je pre neho charakteristická krémová, hladká a lesklá konzistencia. Pre vaše bruško Spotrebitelia sa teda môžu v portfóliu Activia stretnúť s oboma typmi výroby jogurtov. Aj keď sa konzistencia i chuť pri týchto technológiách líši, výživové vlastnosti oboch typov výrobkov sú pri rovnakom zložení celkom identické. Activia okrem dvoch jogurtových kultúr prospešných pre naše zdravie, Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophillus, obsahuje tiež unikátnu patentovanú kultúru Bifidobacterium lactis DN-173010, známu aj ako Bifidus ActiRegularis®. Activia patrí do každodenného jedálnička v rámci vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Konzumáciou kyslomliečnych výrobkov prijímame aj kyselinu mliečnu, ktorá okyseľuje pH tráviaceho traktu a zlepšuje tak podmienky pre baktérie človeku prospešné, zatiaľ čo takéto prostredie je nevyhovujúce baktériám, ktoré by nám mohli škodiť. Tip pre vás! Activiu bielu zrejúcu v tégliku si môžete vychutnať len tak, alebo môžete jej prírodnú chuť doplniť ovocím, medom, müsli či inými dobrotami. Biela rada jogurtov Activia V súčasnosti je k dostaniu Activia biela a sladká biela, ktorá je na trhu unikátna. Activia v minulom roku uviedla na trh aj novinku vhodnú pre spotrebiteľov trpiacich nadváhou, či osoby, ktoré si dávajú pozor na množstvo tuku v potravinách - Activia biela 0%. Najnovším prírastkom do rodiny Activia bielych jogurtov je Activia biela zrejúca v tégliku. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |