Dotykové novinky od spoločnosti ASUS
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 31.1.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť ASUS predstavila nové mobilné dotykové zariadenia. ASUS TAICHI je tenký a štýlový ultrabook s unikátnym dizajnom dvoch displejov. Elegantný tablet a ultrabook v jednom váži iba 1,25 kg a v najužšom bode má šírku len 3 mm.

Spoločnosť ASUS predstavila nové mobilné dotykové zariadenia. ASUS TAICHI je tenký a štýlový ultrabook s unikátnym dizajnom dvoch displejov. Elegantný tablet a ultrabook v jednom  váži iba 1,25 kg a v najužšom bode má šírku len 3 mm.

ASUS VivoBook je ultrabook s dotykovým displejom veľkosti 11,6 alebo 13 palcov. Transformer Book je 13,3-palcový tablet, z ktorého sa po pripojení do dokovacej stanice stane plnohodnotný notebook.

 

Notebook a tablet v jedinečnom dizajne

ASUS TAICHI kombinuje vďaka unikátnemu dizajnu dvoch displejov to najlepšie z ultrabooku a viacdotykového tabletu — prepínanie medzi režimami je okamžité a jednoduché, stačí zdvihnúť prst. S otvoreným vekom je TAICHI výkonný ultrabook s Full HD displejom, podsvietenou klávesnicou a veľkým viacdotykovým touchpadom – vhodný na prácu aj s náročnými aplikáciami. Zatvorte veko a z TAICHI sa stane ľahký tablet s viacdotykovým Full HD displejom.

Oba displeje, ktorými je TAICHI vybavený, je možné využívať simultánne, zdieľať informácie, sledovať multimédiá a pracovať s aplikáciami. S otvoreným vekom a oboma displejmi vo vertikálnej polohe umožňuje TAICHI zdieľanie prezentácie alebo filmu publiku po oboch stranách. Technológia IPS displeja taktiež zaručuje výborný obraz na oboch displejoch, s veľmi presným zobrazením farieb a 178 stupňovým pozorovacím uhlom. TAICHI je vybavený aj stylusom, ktorý umožňuje potrebnú presnosť pri práci s aplikáciami.

 

ASUS TAICHI je vybavený výkonným štvorjadrovým procesorom Intel Core i7, operačnou pamäťou 4GB, grafikou Intel HD 4000 a 128GB alebo 256GB SSD diskom. Dual-band Wi-Fi, Intel WiDi a Bluetooth 4.0 poskytujú výkonnú bezdrôtovú konektivitu a dvojica USB 3.0 portov zabezpečuje plnú podporu najnovších vysokorýchlostných externých dátových úložísk a rýchle dobíjanie mobilných zariadení.

 

Technológia ASUS SonicMaster, vyvinutá v spolupráci s Bang & Olufsen ICEpower, je zárukou výnimočnej kvality zvuku. TAICHI je vybavený aj 5-MP kamerou s automatickým zaostrovaním a podporou natáčania videa v rozlíšení 1080p Full HD. Druhá kamera podporuje zaznamenávanie videa v rozlíšení 720p HD, pričom mikrofón s redukciou šumu umožňuje plnohodnotnú komunikáciu aj počas video konferencie. S TAICHI môžete pracovať alebo sa zabávať vďaka výkonnej batérii až 5 hodín.

 

Ultrabook s dotykom

Modely S200 a S400 ultrabooku ASUS VivoBook majú 11,6 resp. 14-palcový dotykový displej a sú optimalizované pre operačný systém Windows 8. VivoBook sa taktiež môže pochváliť odolným, elegantným a mobilným dizajnom, ideálnym na cestovanie. Integrácia audio technológie ASUS SonicMaster, zapnutie do dvoch sekúnd a 32 GB cloudové úložisko WebStorage robia z VivoBooku všestranné mobilné zariadenie.

Všetky produkty z VivoBook série boli navrhnuté s dôrazom na estetiku a intuitívny dotyk. Displej so sklom zabezpečuje elegantnejší vzhľad, ktorý dopĺňa aj kovové šasi a zaoblené hrany. Modely S200 a S400 sú dostupné vo viacerých farebných variáciách.

Dotyk nie je v  prípade VivoBook-u iba funkcionalita, je podstatou  tejto série produktov. Všetky modely disponujú viacdotykovým displejom a technológiou ASUS Smart Gesture.

ASUS VivoBook S200 využíva procesor Intel Core i3 a v standby režime vydrží až 15 dní. Napriek 11,6-palcovému displeju je vybavený touchpadom a reproduktormi, ktoré sú určené pre 14-palcové notebooky. ASUS VivoBook S400 je dostupný vo viacerých verziách, s procesormi Intel Core i3, i5 a i7. Vybrané modely sú vybavené grafickou kartou spoločnosti NVIDIA.

 

Transformer s Windows 8

ASUS Transformer Book je výkonné ultraprenosné zariadenie s operačným systémom Windows 8. Vďaka viacúčelovému dizajnu dokovacej stanice je možné Transformer Book využívať ako tablet aj ako notebook. Transformer Book je 13,3-palcový tablet, vybavený treťou generáciou procesorov Intel Core i5 alebo i7. Dátové SSD úložisko  s kapacitou 128GB poskytuje dostatok priestoru pre Windows aplikácie a dáta. Vďaka Full HD displeju s IPS technológiou má ASUS Transformer krásne farby a široký pozorovací uhol.

Dokovacia stanica vytvorí zo zariadenia plnohodnotný notebook s podsvietenou klávesnicou, veľkým touchpadom a pevným diskom s kapacitou až 500GB. Dokovacia stanica má vlastnú batériu, ktorá predlžuje výdrž zariadenia a portovou výbavou, vrátane USB 3.0.

 

Dotykový Zenbook

ASUS Zenbook Touch je najprogresívnejší ultrabook na súčasnom trhu. 13,3 palcový model UX31A a 15,6palcový UX51VZ kombinujú vynikajúci výkon s jedinečným dizajnom a viacdotykovým Full HD displejom s technológiou IPS. Zenbook Touch sa pýši štíhlym telom, ktoré sa zužuje na 3 mm a váži iba 1,3 kg.

ASUS Zenbook Touch UX31A je dostupný vo verziách s procesorom Intel Core i5 alebo i7 tretej generácie, operačnou pamäťou až do 8GB a 256GB SSD úložiskom. Zenbook Touch UX51VZ je vybavený štvorjadrovým procesorom Intel Core i7, operačnou pamäťou 8GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GeForce GT650M, čím poskytuje vynikajúci výkon aj pri práci s náročnými aplikáciami



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.