To je pohľad! Sexice Járová a Glosíková lákajú na lepší obraz
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 27.2.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na zápasy Slovana Bratislava v KHL sa odteraz môžete pozerať v HD rozlíšení. Prostredníctvom televízie Sport2 HD, ktorá už tento piatok spúšťa svoje vysielanie na to poukázali skutočne pikantným spôsobom dve známe fanúšičky hokejového tímu z hlavného mesta Slovenska.

Na zápasy Slovana Bratislava v KHL sa odteraz môžete pozerať v HD rozlíšení. Prostredníctvom televízie Sport2 HD, ktorá už tento piatok spúšťa svoje vysielanie na to poukázali skutočne pikantným spôsobom dve známe fanúšičky hokejového tímu z hlavného mesta Slovenska.

Hokejisti bratislavského Slovana v týchto dňoch úmorne bojujú v play-off KHL s Dinamom Moskva o postup do ďalšieho kola. Hokej však so sebou neprináša len drinu, zranenia, či unavených hráčov. O tom, že pohľad na Slovan môže byť skutočne krásny nás presvedčili playmate Andrea Járová a tanečnica Natália Glosíková. Tie fotografovi počas spoločného zápolenia v Stiga hokeji ochotne zapózovali a sami uznajte, že sa bolo na čo pozerať. Obidve sa ako správne fanúšičky obliekli do dresov s logom Slovana Bratislava a istotne nikomu nevadí, že Andrea ho mala namaľovaný priamo na tele. Ako správna fanynka si nechala logá svojho obľúbeného tímu a televízie, kde ich zápasy najčastejšie sleduje nakresliť na svoje bujné poprsie. Či výsledný efekt stál skutočne za to, už posúďte sami. A hoci sa Natália s Andreou nechali takto zvečniť len jednorázovo, športoví fanúšikovia rozhodne zúfať nemusia. Krajšie pozeranie na Slovan v KHL si vďaka Sport2 HD budú môcť vychutnávať už stále.

FOTO: Sport2 HD



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.