Rozohrajte svoje zmysly s novým NESCAFÉ Gold Crema |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 3.3.2013 00:00 Kategória : Tipy, triky WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Značka NESCAFÉ uvádza novinku z rady prémiových káv NESCAFÉ Gold pomenovanú Crema. Exkluzívna rozpustná káva je vyrobená z kávových zŕn s vysokým podielom arabiky a vyznačuje sa intenzívnou arómou a lahodnou penou na hladine – baristami nazývanou crema. S NESCAFÉ Gold Crema prežijete príjemné chvíľky s kvalitnou kávou plnou krémového pohladenia. | ||
Značka NESCAFÉ uvádza novinku z rady prémiových káv NESCAFÉ Gold pomenovanú Crema. Exkluzívna rozpustná káva je vyrobená z kávových zŕn s vysokým podielom arabiky a vyznačuje sa intenzívnou arómou a lahodnou penou na hladine – baristami nazývanou crema. S NESCAFÉ Gold Crema prežijete príjemné chvíľky s kvalitnou kávou plnou krémového pohladenia. Nová káva NESCAFÉ Gold Crema predstavuje malý zázrak medzi rozpustnými kávami. Najkvalitnejší výber kávových zŕn s vysokým obsahom arabiky dodáva káve nezameniteľnú arómu a bohatú chuť. Dokonalý zážitok z kávy prináša krémova pena na hladine, ktorú profesionálni baristi nazývajú crema. Vzduchové bublinky tvoriace cremu sú uzatvorené už v priebehu výroby vo vnútri jemného kávového prášku a po zaliatí horúcou vodou vystupujú na hladinu a vykúzlia jemnú krémovú penu. Aby bola crema perfektná, je potrebné dodržať niekoľko krokov. Preto pripravila NESCAFÉ Gold Crema špeciálny rituál pre správnu prípravu kávy, vďaka ktorému si svoju šálku vychutnáte ešte viac. Jedným z kľúčových krokov je napríklad správne odtečená voda z vodovodu, alebo presná teplota vody na zaliatie kávy. Dôležité je tiež kávu správne uskladňovať, preto má sklenená dóza špecifický systém uzatvárania, vďaka ktorému zostáva káva aj po otvorení vždy čerstvá.
AKO SPRÁVNE PRIPRAVIŤ LAHODNÚ NESCAFÉ GOLD CREMA 1. Obľúbená šálka alebo hrnček Podľa vlastného výberu – osobnostný dizajn je prvým znakom úspechu. Dizajnu sa medze nekladú, môžete použiť aj ten najbláznivejší tvar. Výsledkom by mala byť radosť z prípravy kávy do jedinečnej šálky alebo hrnčeka. 2. Voda je dôležitá! Voda z vodovodu by mala byť odtečená a skôr studená. Vodu je možné aj prefiltrovať. 3. Správna teplo ta vody Teplota vody ovplyvňuje arómu a chuť kávy. Najvhodnejšia teplota vody je 90 °C. Pokiaľ vodu varíme v kanvici, necháme ju zhruba minútu odstáť, aby nebola vracia. 4. Koľko kávy na jeden hrnček? Ideálne množstvo kávy na jeden hrnček? Klasická veľkosť hrnčeka je 180 ml. Pre takéto množstvo sú vhodné jedna až dve čajové lyžičky kávy NESCAFÉ Gold Crema. 5. Vytvorenie cremy a jedinečný zážitok z intenzívnej arómy Pomalým zalievaním docielime jemnú penu, ktorú profesionálni baristi nazývajú crema. Intenzívna aróma sprevádza chuť najkvalitnejších kávových zŕn s vysokým podielom odrôd arabica. 6. Starajte sa o svoju káv u Málokto vie, že práve rozpustná káva vydrží po otvorení najdlhšie čerstvá. Musíte ju ale aj správne uskladňovať. NESCAFÉ Gold Crema uchovávajte správne zatvorené v chlade a suchu. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |